nowmag.gr

Η Bitdefender, Παγκόσμιος Ηγέτης στον χώρο του Cyber Security, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναγνωρίστηκε ως «Vendor Who Shaped the Year» στην έκθεση IDC Market Share Worldwide Consumer Digital Life Protection (CDLP), 2022.¹

Σύμφωνα με την IDC, «Εκτός από την περεταίρω ανάπτυξη της αγοράς, ο ρυθμός ανάπτυξης της Bitdefender έχει επιταχυνθεί. Το 2022, ξεκίνησε τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης, την παρακολούθηση και προστασία ταυτότητας και την προστασία από απειλές.» Η έκθεση αναφέρει επίσης, «Σε αντίθεση με αρκετούς από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην αγορά CDLP, η Bitdefender είναι επίσης ένας κατασκευαστής αυξανόμενου μεγέθους στο εμπορικό τμήμα με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων αυτού του τμήματος να προέρχεται από προϊόντα ασφάλειας endpoints (π.χ. πλατφόρμες προστασίας τελικών σημείων [EPP] και ανίχνευση και απόκριση τελικών σημείων [EDR], που ενισχύει την εξειδίκευση στην προστασία των endpoints). Πριν κατηγοριοποιηθεί από την IDC ως εξέχουσα λύση endpoint security, η αγορά CDLP αξιολογεί το ευρύτερο σύνολο τεχνολογιών που προσφέρουν οι κατασκευαστές  για την αντιμετώπιση μιας σειράς αναγκών κυβερνοασφάλειας και ψηφιακής προστασίας των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των endpoints (π.χ. προστασίας από ιούς, ασφάλεια πολλαπλών συνδέσεων και smart homes, γονικού ελέγχου , διαχείριση κωδικών πρόσβασης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud, προστασία ταυτότητας, VPN και φροντίδα συσκευών). Αναδεικνύοντας το μέγεθος ανάπτυξης της Bitdefender, η έκθεση IDC δίνει έμφαση στο «τεχνολογικό DNA» και το Intelligence Network της εταιρείας που προέκυψε από ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και συνεργειών, δηλώνοντας ότι «Η Bitdefender είναι ένας Ηγέτης με ισχύ στην τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια, και προσφέρει προϊόντα CDLP σε καταναλωτές με γνώσεις τεχνολογίας. Αυτή η στρατηγική έχει συμβάλει στη σταθερή επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας, στη διατήρηση των υφιστάμενων χρηστών αλλά και στους νέους, » αποδεικνύοντας μια σχέση εμπιστοσύνης ορόσημο για την ασφάλεια του καταναλωτή στον κυβερνοχώρο και την προστασία της ψηφιακής ζωής. Οι ανησυχίες για την ασφάλεια των καταναλωτών στον κυβερνοχώρο και το απόρρητο των δεδομένων αυξάνονται καθώς οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και οι παραβιάσεις δεδομένων διευρύνονται σε πολυπλοκότητα και συχνότητα. Για την προστασία των καταναλωτών, η Bitdefender έχει εισαγάγει πολλές λύσεις κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, όπως:

Bitdefender App Anomaly Detection for Android Mobile Devices

Το πρώτο επίπεδο προστασίας του κλάδου σε πραγματικό χρόνο, βασισμένο στη συμπεριφορά για κινητές συσκευές Android. Ενσωματωμένο σε Bitdefender Mobile Security for Android η νέα τεχνολογία ανιχνεύει κακόβουλες απειλές και ανώμαλη συμπεριφορά σε εφαρμογές Android εν τη γενέσει.

Industry’s First Chat Protection for Mobile-Based Instant Messaging Applications

Το Bitdefender Chat Protection ειδοποιεί αμέσως τους χρήστες εάν λαμβάνονται ή αποστέλλονται κακόβουλοι σύνδεσμοι κατά τη διάρκεια ζωντανών συνεδριών μέσω των πιο δημοφιλών εφαρμογών συνομιλίας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram και Discord. Μια πραγματική καινοτομία του κλάδου, οι νέες δυνατότητες βοηθούν στην προστασία των χρηστών από αυξημένες κυβερνοεγκληματικές δραστηριότητες που στοχεύουν κινητές συσκευές.

Bitdefender Premium VPN Service with Powerful Privacy Protection Technologies

Μια απλή στη χρήση υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) για καταναλωτές με λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων και anti-tracker, καθώς και δυνατότητες λίστας επιτρεπόμενων για την παροχή ασφαλούς και ιδιωτικής περιήγησης στον ιστό από οπουδήποτε στον κόσμο. «Η ισχυρή ασφάλεια στον κυβερνοχώρο πρέπει να υπερβαίνει το παραδοσιακό antimalware και να ενσωματώνει λύσεις για την προστασία της ψηφιακής ταυτότητας και του απορρήτου των καταναλωτών σε όλα τα περιβάλλοντα και τις συσκευές», δήλωσε η Mihaela Paun, ανώτερη αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ, Consumer Solutions Group στη Bitdefender. «Καθώς οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο συνεχίζουν να εξελίσσονται, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει ολοκληρωμένη προστασία σε όλα τα μέτωπα. Η Bitdefender είναι περήφανη που για άλλη μια φορά αναγνωρίζεται από κορυφαίους αναλυτές του κλάδου για την παροχή αξιόπιστων, καινοτόμων λύσεων κυβερνοασφάλειας που προστατεύουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής ζωής».

1IDC “Worldwide Consumer Digital Life Protection Market Shares, 2022: Currency Exchange Fluctuations Hide a More Robust Market,” doc #US50088923, May 2023.

You May Like This