nowmag.gr

Mε την έλευση του καινούργιου χρόνου η Apple τερμάτισε τη δημοφιλή εφαρμογή καιρού Dark Sky. Η εφαρμογή είχε ήδη αφαιρεθεί από το App Store τον Σεπτέμβριο, ωστόσο από 1/1/23 σταμάτησε να λειτουργεί και σε όσους την είχαν εγκαταστήσει νωρίτερα.

Η Apple απέκτησε το Dark Sky τον Μάρτιο του 2020 και έκτοτε έχει ενσωματώσει πολλές από τις δυνατότητες της εφαρμογής στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Καιρός σε iPhone, iPad και Mac. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία μοιράστηκε ένα έγγραφο υποστήριξης με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Dark Sky μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Εφαρμογή καιρού, η οποία προσφέρει πλέον προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένων των βροχοπτώσεων την επόμενη ώρα, ωριαίες προβλέψεις για τις επόμενες 10 ημέρες, χάρτες ραντάρ υψηλής ανάλυσης και ειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του Dark Sky στην εφαρμογή Καιρός, η συσκευή σας πρέπει να ενημερωθεί σε iOS 16, iPadOS 16 ή macOS Ventura. Ορισμένες από τις λειτουργίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες χώρες, όπως περιγράφεται σε ξεχωριστό έγγραφο υποστήριξης της Apple.

Η Apple θα κλείσει επίσης το API του Dark Sky για εφαρμογές καιρού τρίτων στις 31 Μαρτίου και παρουσίασε το δικό της API WeatherKit που θα πάρει τη θέση του.

Πηγή: https://techblog.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 3/1/2023)

You May Like This