nowmag.gr

Ορισμένοι χρήστες iPhone 14 Pro και Pro Max ανέφεραν ότι η συσκευή τους εμφάνισε οριζόντιες γραμμές στην οθόνη κατά την ενεργοποίηση.

Τώρα, φαίνεται ότι η Apple επιβεβαίωσε το πρόβλημα εσωτερικά και ότι αυτό αφορά το λογισμικό του iPhone και όχι το hardware.

Οι αναφορές για το πρόβλημα της οθόνης εμφανίστηκαν λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14 και φαίνεται ότι επηρέασε μόνο τα μοντέλα Pro (δείτε την παρακάτω εικόνα μέσω του Redditor, 1LastOutlaw). Δεν υπήρξε καμία πληροφορία σχετικά με το αν πρόκειται για ελάττωμα στο hardware ή απλώς για σφάλμα στο software. Πάντως η ιστοσελίδα MacRumors απέκτησε πρόσβαση σε ένα εσωτερικό υπόμνημα που ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Η Apple έχει επίγνωση του προβλήματος και σύντομα θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού που θα επιλύσει το πρόβλημα», αναφέρει ένα απόσπασμα του υπομνήματος. Επιπλέον, το σημείωμα επιβεβαιώνει επίσης ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο κατά την ενεργοποίηση της συσκευής ή το ξεκλείδωμά της.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη ενημέρωση του iOS που θα διορθώνει το σφάλμα, αλλά σίγουρα τα νέα ότι πρόκειται για σφάλμα στο software και όχι στο hardware, είναι ενθαρρυντικά για τους χρήστες. Το πιθανότερο σενάριο φέρει την αναβάθμιση να κυκλοφορεί μέσα στο μήνα.

Πηγή: https://www.insomnia.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/1/2023)

You May Like This