nowmag.gr

Το iPhone 16 Pro Max, ή Ultra αν τελικά η Apple προβεί στην αλλαγή του ονόματος, θα συνεχίσει να είναι το μοναδικό τηλέφωνο της σειράς με υψηλότερης ποιότητες αναβαθμισμένη περισκοπική κάμερα με νέες δυνατότητες ζουμ. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo.

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές, η Apple θα κρατήσει την τεχνολογία των περισκοπικών φακών αποκλειστικά στο iPhone 15 Pro Max, ή Ultra, ενδεχομένως λόγο του χώρου που απαιτούν τα εξαρτήματα, καθώς αυτή η συσκευή θα είναι η μεγαλύτερη της σειράς σε μέγεθος.

Αν ο Ming-Chi Kuo έχει δίκιο, που συνήθως έχει, με το να διατηρήσει την περισκοπική κάμερα στο iPhone 16 Pro Max η Apple θα σπάσει την παράδοση στην ανάπτυξη των τηλεφώνων της, όπου λανσάρει ένα χαρακτηριστικό στο πιο high-end μοντέλο και στην επόμενη γενιά το επεκτείνει στα υπόλοιπα μοντέλα.

Η δήλωση του Ming-Chi Kuo έρχεται σε αντίθεση με αναφορά από άλλες πηγές που λένε ότι ο “Folded Zoom” περισκοπικός φακός θα είναι διαθέσιμο τόσο στο 16 Pro όσο και στο 16 Pro Max. Ωστόσο, ο Kuo παραμένει η πιο έμπειρη και έγκυρη πηγή όσον αφορά τα προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού.

Πηγή: https://techmaniacs.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/2/2023)

You May Like This