nowmag.gr

Η Apple αυτή την εβδομάδα ενημέρωσε την εφαρμογή Apple Maps στο Παρίσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, οι οποίοι πρόκειται να ξεκινήσουν την Παρασκευή, 26 Ιουλίου. Όλοι οι μόνιμοι χώροι, όπως το Parc de Princes και το Centre Aquatique Olympique, εμφανίζονται ως προσαρμοσμένοι – 3D ορόσημα.

Εμβληματικοί χώροι όπως ο Gare de l’Est, η Pont d’Iéna και η Place de la Madeleine αποδίδονται επίσης με περισσότερες λεπτομέρειες και για πρώτη φορά, η εφαρμογή Χάρτες εμφανίζει αναδυόμενες τοποθεσίες που περιλαμβάνουν προσωρινούς χώρους, καταστήματα με σουβενίρ και χώρους συγκέντρωσης.

Η υποστήριξη αναδυόμενων τοποθεσιών θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βρουν σημαντικά μέρη για τους καλοκαιρινούς αγώνες. Όλες οι τοποθεσίες παιχνιδιών και οι τοποθεσίες τελετών έχουν ειδικά εικονίδια για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να βρουν πού πρέπει να βρίσκονται και η Apple λέει ότι οι Χάρτες εμφανίζουν όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το κλείσιμο δρόμων και τις συμβουλές λόγω των παιχνιδιών για να βοηθήσουν τους χρήστες να περιηγηθούν στην πόλη.

Υπάρχουν επιμελημένοι Οδηγοί Χαρτών για εστιατόρια, ξενοδοχεία και αγορές, με δεκάδες νέους οδηγούς από το Le Bonbon, το Le Fooding, το Radio France, το Madame Figaro και το My Little Paris.

Μαζί με τις ενημερώσεις των Χαρτών, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ιστορίες που προβάλλουν δημοφιλείς εκδηλώσεις όπως η γυμναστική και η κολύμβηση στο App Store και συνιστά στους χρήστες να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 για να την ακολουθήσουν.

Το Apple Podcasts θα περιλαμβάνει εκπομπές και επεισόδια που θα γιορτάζουν τα αθλήματα και τη δύναμη της συγκέντρωσης στο Παρίσι, ενώ το Apple News θα έχει επιμελημένη κάλυψη των γεγονότων και των αστέρων των αγώνων μαζί με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η Apple Music σχεδιάζει επίσης να δημοσιεύσει έναν Οδηγό για τη Γαλλική Μουσική, ο οποίος είναι ένα σε βάθος εκδοτικό χαρακτηριστικό όλων των μουσικών ειδών στη Γαλλία. Θα βγει ζωντανά αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: https://appleworldhellas.com/

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 22/7/2024)

You May Like This