nowmag.gr

Παράλληλα με το iOS 18 και το iPadOS 18, η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το νέο λογισμικό HomePod 18 που έχει σχεδιαστεί για τα HomePod και HomePod mini.

Το ‌HomePod‌ Software 18 προσθέτει την επιλογή να επιλέξετε ένα Home Hub αντί να επιλέγετε αυτόματα ένα HomeKit, μια χρήσιμη δυνατότητα για άτομα με πολλά μοντέλα HomePods και Apple TV.

Υπάρχει μια νέα δυνατότητα SharePlay, η οποία επιτρέπει σε πολλά άτομα να μοιράζονται τον έλεγχο του τι παίζεται σε ένα HomePod μέσω της Apple Music. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, φέρτε ένα iPhone κοντά σε ένα άλλο iPhone για να προσθέσετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής και να ελέγξετε την αναπαραγωγή.

Το AirPlay υποστηρίζει τώρα το Spatial Audio, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία ήχου με το Dolby Atmos όταν χρησιμοποιείτε το AirPlay για τη ροή ήχου από ένα iPhone ή iPad στο HomePod.

Σημειώσεις έκδοσης της Apple:

Η έκδοση λογισμικού 18 εισάγει το SharePlay, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τον έλεγχο της λίστας αναπαραγωγής Apple Music στο iPhone ή το iPad και οι επισκέπτες μπορούν να συνεισφέρουν σε ό,τι παίζεται στο HomePod. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας.

Το λογισμικό HomePod εγκαθίσταται αυτόματα στο HomePod, εκτός εάν η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη, αλλά το HomePod μπορεί επίσης να ενημερωθεί με μη αυτόματο τρόπο στην εφαρμογή Home πατώντας στο κουμπί Περισσότερα, επιλέγοντας Ρυθμίσεις Home και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή Ενημέρωση.

Πηγή: https://appleworldhellas.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 18/9/2024)

You May Like This