nowmag.gr

Η altoValue, η πρώτη OKR Consultancy εταιρεία στη Νότια Ευρώπη, που τα τελευταία δύο χρόνια καθοδηγεί κορυφαίες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες, πραγματοποιεί το 3ο OKRs altoWebinar. Κεντρικό θέμα του altoWebinar είναι το πώς τα OKRs μπορούν να ενσωματωθούν με επιτυχία σε έναν οργανισμό. Παράλληλα οι συμμετέχοντες του altoWebinar θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πως οι εταιρείες COSMOTE Payments & efood πραγματοποίησαν το rollout των OKRs τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα τους στρατηγικούς στόχους.

Η COSMOTE Payments παρέχει υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών που γίνονται είτε σε φυσικά καταστήματα (μέσω POS), είτε μέσω διαδικτύου (V-POS) με κάρτες πληρωμών. Έχει αναπτύξει το payzy by COSMOTE, μια εφαρμογή για κινητά που απευθύνεται σε όλους και έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος κάνει τις συναλλαγές του. Προσφέρει την πιο σύγχρονη, την πιο ψηφιακή, την πιο social και φιλική προς το χρήστη εμπειρία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το payzy επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, να ανταλλάσσει χρήματα με φίλους, να μοιράζεται κοινά έξοδα, ακόμα και να αποταμιεύει χρήματα μέσα στο κινητό του, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Μια πρωτοποριακή fintech λύση, που σχεδιάστηκε με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει τις υπηρεσίες COSMOTE.

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 21.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο altoWebinar, με θέμα “OKRs: How to start & roll them out successfully”, πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα altoWebinar:

  • Καλωσόρισμα και introduction στην OKRs μεθοδολογία καθώς και στον τρόπου που γίνεται το rollout της σε έναν οργανισμό από τον Μάνο Κουμαντάκη (altoValue Founder & Senior Business Transformation Advisor) και τον Σταύρο Γιαννέτσο (altoValue Co-Founder & Senior Strategy Advisor)
  • Συζήτηση σε πάνελ για το πώς η COSMOTE PAYMENTS και η efood εφάρμοσαν την OKRs στρατηγική τους. Συμμετέχουν οι:
    • Christos Fouskoudis – CEO at COSMOTE PAYMENTS
    • Christos Filis – Head of Customer Support & Operation Excellence at COSMOTE PAYMENTS
    • Ioannis Iliadis – Product Manager Fintech @ efood
  • Q&A session.

Λίγα λόγια για την altoValue

Η altoValue είναι η πρώτη OKRs Consultancy εταιρεία στη Νότια Ευρώπη που καθοδηγεί κορυφαίες και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις προς την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων, μέσα από τον μετασχηματισμό και τη βελτίωση της απόδοσης των στελεχών τους με βάση τα Objective & Key Results – OKRs. Tα OKRs είναι διεθνώς το πιο επιτυχημένο Business Management Framework που χρησιμοποιείται από Google, Amazon, Nike, IKEA, HSBC και χιλιάδες άλλες εταιρείες. Τα OKRs διασφαλίζουν τον εποπτικό έλεγχο του συνόλου των ενεργειών, σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης, μείωση δαπανών, υψηλό επίπεδο συντονισμού ομάδων, καθώς μεγάλο βαθμό ικανοποίησης και αφοσίωσης του προσωπικού στο εταιρικό όραμα. Η altoValue αποτελεί μέλος του OKRs.com Coaching team και στα δύο χρόνια λειτουργίας της έχει ήδη καθοδηγήσει και εκπαιδεύσει με επιτυχία πάνω από 1600 στελέχη σε δεκάδες εταιρείες. Παράλληλα, υιοθετεί μια φιλόδοξη στρατηγική εξωστρέφειας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στη Μέση Ανατολή.

You May Like This