nowmag.gr

Η ABAS Integrated Systems συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στον χώρο φιλοξενίας,  ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο. Πρόκειται για την πολυτελή βίλα Maera Maximus, του συγκροτήματος MAERA VILLAS, στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Η ABAS είχε την τιμή να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου, τηλεδιάσκεψης, οικιακού κινηματογράφου, καθώς και επαγγελματικό σύστημα Video Projection. Για τις ανάγκες ήχου και εικόνας, χρησιμοποιήθηκαν συσκευές και ηχεία επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων για την πλήρη κάλυψη όλων των χώρων της οικίας, προσφέροντας ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας και έντασης στην περίσταση οποιασδήποτε εκδήλωσης.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου  για τον χώρο του pool bar με weatherproof εξωτερικά power ηχεία, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής έντασης και ποιότητας.
  • Σύστημα Τηλεδιάσκεψης -Video Conference τελευταίας τεχνολογίας, με επαγγελματική Soundbar Crestron USA για πλήρη κάλυψη όλου του χώρου. Διαθέτει τεχνολογία Genius Framing και ΑΙ features που επιτρέπει στο σύστημα να αναγνωρίζει τα άτομα που συμμετέχουν στη σύσκεψη και να διορθώνει το frame αυτόματα.

Η βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Καλού Λιβαδιού και αποτελείται από 9 υπνοδωμάτια με 2 πισίνες υπερχείλισης, 2 υδρομασάζ, ένα sushi lounge, SPA και γυμναστήριο. Αναβαθμίζοντας το κατάλυμα με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, το Maera Maximus ενισχύει τον στόχο του για την παροχή μιας high-end εμπειρίας στους επισκέπτες του.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

You May Like This