nowmag.gr

Η Battlenet Gaming Stations, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Stations (εξέλιξη των internet cafe), φέρνει άλλη μια μεγάλη επένδυση στον χώρο του gaming, με στόχο την ενίσχυση της ευρύτερης κοινότητας των esports στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός εξαιρετικού χώρου, ικανού να φιλοξενήσει εκδηλώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.

Με το τέλος του Ιουνίου, ολοκληρώνεται η αξιοσημείωτη επένδυση αναβάθμισης, αξίας 220000€ στο εμβληματικό της κατάστημα, Battlenet Arena Αμπελόκηποι, στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα αποτελεί μέχρι σήμερα, τη μεγαλύτερη gaming Arena της Ευρώπης. Αυτό το σημαντικό ορόσημο εδραιώνει τη θέση της Θεσσαλονίκης ως κορυφαίου προορισμού gaming και υπογραμμίζει τη δέσμευση της Battlenet να προσφέρει στους παίκτες τα μέγιστα.

Τα μεγάλα αποκαλυπτήρια του αναβαθμισμένου καταστήματος Battlenet Arena, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την κοινότητα του gaming στη Θεσσαλονίκη. Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 300+ θέσεων, το κατάστημα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία gaming για τους λάτρεις όλων των επιπέδων. Η πρόσφατη αναβάθμιση περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες έχουν πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μια καθηλωτική εμπειρία gaming. Το κατάστημα διαθέτει τα καλύτερα gaming PC set-ups, κορυφαίες κονσόλες, streaming romm, Virtual Reality room, και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον που καλύπτει τις ανάγκες κάθε παίκτη.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, ο χώρος έχει εξοπλιστεί με εξοπλισμό τελευταία τεχνολογίας για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία gaming στο χώρο του. Με ολοκαίνουργιες motherboard, επεξεργαστές i7 13700, πανίσχυρα τροφοδοτικά και κάρτες GPU 4070ti σε όλη την Arena διασφαλίζεται ότι κάθε παίκτης μπορεί να απολαύσει απρόσκοπτο παιχνίδι και ασυναγώνιστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Επιπλέον, οι υπολογιστές στο stage, έχουν εξοπλιστεί με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών RTX 4080, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυνατότητα του καταστήματος να φιλοξενεί εκδηλώσεις esports του υψηλότερου διαμετρήματος και δυνατότητα gaming 8K.

Επιπλέον, η Battlenet Gaming Stations επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία δημιούργησε με επιτυχία 8 πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα, ξεπερνώντας τα 87 Gaming Stations (Battlenet και υποστηριζόμενα), σε όλη τη χώρα, με συνεχείς επενδύσεις σε high-end Gaming εξοπλισμό, αναβαθμίζοντας πλήρως την εμπειρία Gaming στο σύνολο των καταστημάτων.

Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, από την Κρήτη στη Θράκη, τα Battlenet Gaming Stations έχουν γίνει ο προορισμός για τους λάτρεις του gaming σε όλη τη χώρα.

Η συνεχής ροή επενδύσεων, σε συνδυασμό με την ταχεία επέκταση των gaming stations σε όλη την Ελλάδα, καταδεικνύει την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει μοναδικές εμπειρίες gaming αλλά και να καλλιεργεί ακμάζουσες κοινότητες esports. Καθώς η Battlenet συνεχίζει το ταξίδι στοχεύοντας σε διεθνή επέκταση, είναι έτοιμη να δημιουργήσει αντίκτυπο για την Ελλάδα στο παγκόσμιο τοπίο των esports.

You May Like This