nowmag.gr

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρώτο online εκπαιδευτικό σεμινάριο της KPMG «Εκτός Εργασίας, Εντός Ευκαιρίας» της χρονιάς, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, 10 Ιουνίου στις 10:00-12:00.

 

Το webinar αποτελεί μια πρωτοβουλία της Samsung Electronics Hellas και πραγματοποιείται από την KPMG σε συνεργασία με το ΙNNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών, απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σε άτομα με μικρή εργασιακή εμπειρία, με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ κατά την αναζήτηση εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τεχνικές σωστού σχεδιασμού της επαγγελματικής τους πορείας. Συγκεκριμένα, θα προετοιμαστούν για τον επιτυχή εντοπισμό ευκαιριών καριέρας σε τρία στάδια, ξεκινώντας από τη διαμόρφωση ενός ελκυστικού βιογραφικού, συνεχίζοντας με τη διαμόρφωση LinkedIn προφίλ και φτάνοντας στο στάδιο της συνέντευξης.

Το online σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της KPMG με μακρόχρονη εμπειρία στην επιλογή προσωπικού και στην καθοδήγηση στελεχών σε θέματα καριέρας και στην αναζήτηση ευκαιριών απασχόλησης.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο https://www.innovathens.gr/events/launch-your-career-webinar/ .

 

You May Like This