nowmag.gr

Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix 2023 μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Palace και αποτέλεσε «μαγνήτη» για τους τεχνικούς και τους εγκαταστάτες όχι μόνο από την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας. Κατά γενική ομολογία, η έκθεση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την προσέλευση να προσεγγίζει σε τετραψήφιο αριθμό. Ο αριθμός των επισκεπτών μάλιστα, έφτασε σε τόσο μεγάλα επίπεδα που ανάγκασε τους ανθρώπους της διοργάνωσης να «αγχωθούν» για το εάν θα φτάσουν τα υλικά της ρεσεψιόν!

Πιο αναλυτικά, η πρώτη μέρα της έκθεσης, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, κύλησε ομαλά με σημαντική μαζικότητα αποτελώντας το εφαλτήριο για την «απογείωση» της έκθεσης κατά την δεύτερη μέρα, το Σάββατο 11 Μαρτίου. Σε αυτή, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για την πλέον μεγαλύτερη προσέλευση στα χρονικά της Salonica – Electronix. Το κλίμα ήταν θετικό για όλους τους εκθέτες, οι οποίοι στο σύνολο τους φάνηκαν ικανοποιημένοι τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών, όσο και από το μεγάλο ποσοστό επαγγελματιών αυτού. Οι νέες γνωριμίες με τους βορειοελλαδίτες συνεργάτες των πάνω από 40 εταιριών που συμμετείχαν ως εκθέτες ήταν πολλές και συχνές, ενώ σε όλα τα περίπτερα (που ξεπέρασαν τα 70) παρατηρήθηκε αναβαθμισμένη κινητικότητα, ενδιαφέρον και ανάδραση. Ακόμα, θετικά πρέπει να αποτιμηθεί και η διοργάνωση σεμιναριακών ομιλιών από μερίδα εκθετών στην ειδικά διαμορφωμένη έκθεση του ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια αυτών, επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας, της τηλεόρασης και των δικτύων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εκάστοτε κλάδου και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και απόψεις μαζί τους.

Πλάι στη Salonica Electronix, η επιτυχής διοργάνωση του CyberTechCon, του συνεδρίου για το Digital Transformation, το CyberSecurity και το Cloud, ανέδειξε πως δύο διαφορετικοί κλάδοι της τεχνολογίας μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Παρακάτω, παρατίθεται αναλυτικό αφιέρωμα όλων των εταιριών που ειδικεύονται στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και συμμετείχαν ως εκθέτες στη Salonica Electronix 2023.

DSC1573
DSC1565
DSC1593
DSC1560
DSC1083
DSC1244
DSC1174

You May Like This