nowmag.gr

Η Sony έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση 8.00 του λογισμικού για το PlayStation 4, προσφέροντας αρκετά νέα στοιχεία για τους κατόχους. Αρχικά, έρχεται νέα οθόνη Party, η οποία ενσωματώνει καλύτερα τα μηνύματα των παικτών στο UI του party. Επίσης, οι παίκτες του PS4 θα μπορούν να συνδεθούν σε party και να στέλνουν μηνύματα στους κατόχους του PlayStation 5.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο στην εν λόγω αναβάθμιση είναι η ανανεωμένη επαλήθευση ταυτότητας δύο παραγόντων στο PlayStation 4, η οποία πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με εφαρμογές άλλων κατασκευαστών (όπως Microsoft Authenticator και Google Authenticator). Αυτή η λειτουργία θα διατεθεί και στο web και στη mobile έκδοση του PlayStation Store. Επίσης, περιλαμβάνονται κάποια νέα, δωρεάν avatars και πιο εύκολα parental controls.

Με τη νέα αναβάθμιση όμως αφαιρείται η λειτουργία δημιουργίας ή συμμετοχής σε Events, χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί. Επίσης, δε θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιο νέο Community, αν και τα ήδη υπάρχοντα Communities του PlayStation 4 θα παραμείνουν. Μαζί, θα αναβαθμιστεί και το PlayStation Remote Play App σε PC και mobile αργότερα μέσα στην ημέρα.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 15/10/2020)

You May Like This