nowmag.gr

Με την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, κου George Tsunis, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου η εναρκτήρια εκδήλωση του 24ου πανελλαδικού συνεδρίου της AHEPA Hellas στη Ναύπακτο, τον οποίο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής Νίκος Αυλώνας, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κώστας Βαρσάμης και ο Πρόεδρος του τμήματος AHEPA LEPANTO NAFPAKTOS κ. Άγγελος Σταυρόπουλος.

Ο Αμερικανός πρέσβης καθώς και ο ύπατος κυβερνήτης AHEPA (Washington D.C.) στις ΗΠΑ κος Jimmy Kokotas, ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στον χώρο του Πύργου Μπότσαρη στο ενετικό κάστρο της πόλης.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους Έλληνες ομογενείς που διέπρεψαν και συνεχίζουν να διαπρέπουν στο εξωτερικό, ενώ η εκδήλωση διανθίστηκε με σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη μικτή χορωδία Ναυπάκτου, που έδωσε τα διαπιστευτήριά της ως μία χορωδία υψηλού επιπέδου σε ρεπερτόριο Μίκη Θεοδωράκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την τιμητική διάκριση του Αμερικανού πρέσβη από την AHEPA (Washington DC), ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Νίκο Αυλώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με περισσότερα από 200 μέλη της AHEPA Hellas να δηλώνουν το παρόν στις εργασίες του συνεδρίου. 

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) ήταν ο κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης.

You May Like This