nowmag.gr

Με επιτυχία συνοδεύτηκε η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο διαγωνισμό των FIRE & EMERGENCY EXCELLENCE AWARDS ’20, καθώς απέσπασε  ακόμη ένα βραβείο, στην  κατηγορία Fire Protection & Safety Design, για την  ανάπτυξη προηγμένου διευθυνσιοδοτούμενου συστήματος πυρανίχνευσης. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στο Tzaferi 16, στο Γκάζι Αθήνας.  Η   OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσωπήθηκε από τους κ. Γρηγόρη Καπάτο –  Υπεύθυνο Ανάπτυξης Υποκαταστήματος Αθηνών και από τον κ. Αστέριο Αστερίου – Μηχανικό Πωλήσεων Υποκαταστήματος Αθηνών, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο.

Η εκδήλωση FIRE & EMERGENCY EXCELLENCE AWARDS ’20 ήταν η πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για τον ευρύτερο κλάδο των ασφαλών εγκαταστάσεων, όπου επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών και λύσεων. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. διαθέτει στο δυναμικό της ένα άρτιο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, το οποίο συνεχώς αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα, με υψηλό design, ανταγωνιστικές τιμές και  κύρια επιδίωξή του την ασφάλεια για τους τελικούς καταναλωτές. 

Τιμητικοί υποστηρικτές των βραβείων ήταν οι εξής: ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, Πανελλήνια Ένωση: Η Πυροπροστασία, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, Διϊδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών», Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

You May Like This