nowmag.gr

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation: The Concert. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο hardware ή για κάποιο παιχνίδι, αλλά για μία μουσική παράσταση μεγάλης παραγωγής που θα φιλοξενεί τραγούδια από διάφορα franchises της εταιρίας.

Η Sony ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα σόου που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει στα μέρη μας.

Η αρχή θα γίνει στις 19 Απριλίου του 2025 από το Δουβλίνο, ενώ θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο για τις 21 έως και τις 27 Απριλίου. Στη συνέχεια, το PlayStation: The Concert θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα φτάσει σε περισσότερες από 200 πόλεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αλλά λίγες έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν.

Η εταιρία επισήμανε ότι όσοι παρευρεθούν εκεί θα ακούσουν ζωντανά μουσικά κομμάτια από παιχνίδια όπως το God of War, το The Last of Us, το Horizon και το Ghost of Tsushima.

Το PlayStation: The Concert θα πραγματοποιηθεί στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Απριλίου, στο Μάντσεστερ στις 22 Απριλίου, στο Λιντς στις 23 Απριλίου, στο Νιούκαστλ στις 24 Απριλίου, στη Γλασκώβη στις 25 Απριλίου και στο Λονδίνο στις 27 Απριλίου.

Αργότερα θα πραγματοποιηθεί στα Άμστερνταμ, Ολλανδία, Παρίσι, Αμνεβίλ, Γαλλία, Βρυξέλλες, Βέλγιο, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Βερολίνο, Αμβούργο, Ντίσελντορφ, Λειψία, Μόναχο και Oberhausen, Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία, Μπολόνια, Ιταλία, Βουδαπέστη, Ουγγαρία , Σόφια, Βουλγαρία, Βιέννη, Αυστρία, Μπρατισλάβα, Σλοβακία, Πράγα, Τσεχία, Λοτζ, Πολωνία, Κοπεγχάγη, Δανία, Γκέτεμποργκ, Σουηδία και Όσλο, Νορβηγία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί όλες οι πόλεις και οι τοποθεσίες, αλλά η Sony επισήμανε ότι θα τις ανακοινώσει όλες σύντομα.

Τέλος, η Sony επισήμανε ότι αυτή η παράσταση/συναυλία θα είναι καινοτόμα με πολλές οθόνες που θα συνδυάζουν και προηγμένης τεχνολογίας LED φωτισμό και θα προσφέρει τις πιο «εμβληματικές στιγμές και εικόνες από αυτά τα παιχνίδια».

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/10/2024)

You May Like This