nowmag.gr

Μπορεί η Xiaomi να έχει λανσάρει κάποια 13, αλλά η εταιρεία έχει ακόμα μερικά μοντέλα που θα εισάγει στη σειρά. Ένα από αυτά είναι το Xiaomi 13 Ultra, που ίσως κάνει ντεμπούτο πάλι φέτος ως S, και σύμφωνα αναφορές θα το δούμε στην MWC 2023, ή μήπως όχι;

Ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, επιβεβαίωσε ότι το 13 Ultra, με αυτό το όνομα, θα αποτελέσει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς στην Κίνα και στις παγκόσμιες αγορές. Αν και δεν είπε κάτι για το λανσάρισμα του τηλεφώνου, ο γνωστός leaker Digital Chat Station ανατρέπει τις αναφορές για την MWC 2023.

Σύμφωνα με τον leaker, τα Oppo Find X6 series και Honor Magic 5 series είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν πριν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά η οποία είναι στις 22 Ιανουαρίου. Όμως, το ντεμπούτο αναβλήθηκε για τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Που κολλάνε τα παραπάνω τηλέφωνα με το 13 Ultra; Ο leaker τόνισε ότι το flagship της Xiaomi δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από αυτές τις δύο σειρές. Οπότε, αναμένεται κάποια στιγμή στα τέλη Μαρτίου ή ακόμη και τον Απρίλιο, αρχές ή μέσα.

Πηγή: https://techmaniacs.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/1/2023)

You May Like This