nowmag.gr

Ακόμα ένα θύμα του νέου κορωνοϊού.

Την ακύρωση του TwitchCon Amsterdam ανακοίνωσε το απόγευμα τη Παρασκευής το Twitch. Η διοργάνωση που θα πραγματοποιούταν στο RAI Amsterdam Convention Centre στις 2 και 3 Μαΐου, ακυρώνεται οριστικά εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον COVID-19.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

“Παρακολουθούμε τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό και αφού υπολογίσαμε τα πιθανά ρίσκα για την υγεία του community μας, πήραμε την δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε το TwitchCon Amsterdam. Το TwitchCon είναι το καλύτερο Σαββατοκύριακο για να είσαι fan του Twitch.

Το να πούμε πως είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε το σόου που ετοιμάσαμε για εσάς είναι το λιγότερο. Όμως όπως πάντα η υγεία και η ασφάλεια του community, των εργαζομένων και όλων όσων εργάζονται για να πραγματοποιηθεί το TwitchCon είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με επισκέπτες και εκθέτες για πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων”.

To Twitch θα επιστρέψει ολόκληρο το ποσό σε όσους αγόρασαν εισιτήριο. Όσοι θέλουν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα πρέπει να το κάνουν έως τις 20 Μαρτίου. Όσον αφορά τους εκθέτες και τις εταιρείες, το dexerto αναφέρει πως μπορούν είτε να πάρουν πίσω τα χρήματα τους είτε να συμμετέχουν στο TwitchCon Europe 2021.

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο χτύπημα του νέου κορωνοϊού στη βιομηχανία του gaming και της ψυχαγωγίας. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η αναβολή του Game Developers Conference, ενώ η ESA – αν και δεν έχει αλλάξει κάτι – παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση ενόψει της Ε3.

Πηγή: IGN Greece

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 10/3/2020)

 

You May Like This