nowmag.gr

Το Spotify ανακοίνωσε ότι φέρνει ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό σε όλους όσους ακούνε Podcasts. Εδώ και καιρό, όλοι οι podcasters έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν polls κάτω από τα επεισόδιά τους, ενώ και να κάνουν και διάφορα Q&As.

Ωστόσο, πλέον θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να αφήνουν σχόλια κάτω από κάθε Podcast, έτσι ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση. Όλα τα σχόλια θα είναι ιδιωτικά αρχικά, όπως συμβαίνει και με τις απαντήσεις των Q&A, και οι δημιουργοί θα μπορούν να επιλέγουν ποια σχόλια θα εμφανίζονται κάτω από το επεισόδιό τους.

Επίσης, όλοι οι δημιουργοί των Podcasts θα μπορούν να κάνουν “off” αυτό το χαρακτηριστικό και να μην έχουν σχόλια στα επεισόδιά τους. Όπως αναφέρει το The Verge, oι δημιουργοί μπορούν να διαχειρίζονται σχόλια στην web εφαρογή του Spotify από αυτή την Τρίτη και οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το χαρακτηριστικό μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το update στην εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σταδιακά. Ωστόσο, πολλοί θα δουν την αναβάθμιση επίσης από την Τρίτη.

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε επίσης ότι το Spotify είναι πανέτοιμο για την πιο ακριβή συνδρομή του. Διάφορα μέσα αναφέρουν ότι είναι κοντά το HiFi audio streaming, μια νέα επιλογή ποιότητας τύπου lossless audio που προσφέρει το Apple Music εδώ και χρόνια.

Tο add-on θα κοστίζει περίπου 5 ευρώ περισσότερα κατά μέσο όρο, αν και αυτό θα αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. Αυτή η είδηση ήρθε λίγες μέρες μετά την αύξηση τιμών της υπηρεσίας σε ορισμένες χώρες. Αναλυτικότερα, στις 3 Ιουνίου είχε γίνει γνωστό ότι το Spotify αυξάνει τις τιμές σε όλα τα Premium συνδρομητικά πακέτα που προσφέρει με αύξηση που κυμαίνεται από τα 2 και φτάνει τα 3 δολάρια.

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 11/7/2024)

You May Like This