nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Τεχνολογία Blockchain. Η αυξανόμενη ανάγκη για εκσυγχρονισμό και απλοποίηση της καθημερινότητας, έχει σαν αποτέλεσμα την αποδοχή νέων τεχνολογιών από το ευρύ κοινό. Από τη χρήση των τηλεχειριστηρίων για τον έλεγχο των οπτικοακουστικών πηγών και τη χρήση φωνητικών εντολών για την εκτέλεση διαδικτυακών εφαρμογών, η εξέλιξη της τεχνολογίας κορυφώθηκε τα τελευταία χρόνια με το IoT, ενώ πλέον έρχεται το Blockchain που φέρνει πραγματική επανάσταση στις οικονομικές συναλλαγές και σε άλλα ακόμα πεδία. Πρόκειται για μια τεχνολογία που βρίσκεται στα πρώτα της στάδια, η υιοθέτηση της οποίας σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε σήμερα. 

Συστοιχίες δίσκων RAID: ασφαλή αποθήκευση δεδομένων και υψηλές αποδόσεις. Μία από τις βασικότερες παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ο τεχνικός δικτύου κατά το στήσιμο ενός επαγγελματικού server, είναι η δυνατότητα αποθήκευσής του. Η τεχνολογία RAID αυξάνει την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων σε έναν σκληρό δίσκο, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει και υψηλή ασφάλεια σε αυτά, εξασφαλίζοντας με αποτελεσματικό τρόπο την επιτυχημένη αποθήκευση όλων των αρχείων. Ενημερωθείτε για τους τύπους RAID που θα συναντήσουμε και τα πλεονεκτήματα τους.

You May Like This