nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Technisat Powerline WebCast 3 WLAN Repeater. Η συνεχώς αυξανόμενη διείσδυση έξυπνων συσκευών στο σύγχρονο σπίτι, πολλαπλασιάζει τις ανάγκες για σταθερή και αξιόπιστη ευρυζωνική σύνδεση. Το Powerline WebCast 3 WLAN Repeater είναι μια συσκευή της Technisat που υποστηρίζει τρεις τρόπους λειτουργίας, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση στο internet από οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού.

2.4GHz Vs 5GHz. Το Wi-Fi αποτελεί την πιο συνήθη τεχνολογία που χρησιμοποιούν φορητοί υπολογιστές, tablets, smartphones και άλλες ακόμα συσκευές για την ασύρματη τοπική δικτύωσή τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από δύο μπάντες συχνοτήτων, των 2.4GHz και 5GHz, οι οποίες έχουν συμφωνηθεί διεθνώς και μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα, χωρίς την ανάγκη λήψης άδειας. Οι δύο αυτές μπάντες διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και στο αναλυτικό αφιέρωμα  που θα βρείτε στο περιοδικό μας, θα εξηγήσουμε σε ποιες περιπτώσεις ασύρματης σύνδεσης θα πρέπει να επιλέγεται η καθεμιά.

Wi-Fi Extenders ή PowerLine προσαρμογείς; Όταν η δυνατότητα χρήσης ενός καλωδίου Ethernet για τη σύνδεση του δρομολογητή με τον υπολογιστή σας δεν είναι εφικτή, τότε πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα από δύο «χειρότερες» επιλογές, τους Wi-Fi Extenders (επέκταση Wi-Fi) ή τους προσαρμογείς PowerLine. Ποια επιλογή όμως είναι η καλύτερη; Και οι δύο τεχνολογίες έχουν τα υπέρ και τα κατά, που θα εξετάσουμε και θα εξηγήσουμε, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς, αλλά και πιο σενάριο ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας.

You May Like This