nowmag.gr

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, επέκταση του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεών της, με την προσθήκη τριών νέων προϊόντων: WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+ και UltraLink™-XR80. Τα νέα αυτά ασύρματα συστήματα θα παρουσιάζονται στο περίπτερο της εταιρείας S.1224 στο MWC Los Angeles, που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Οκτωβρίου 2019 στις ΗΠΑ.

Η Intracom Telecom διευρύνει και εμπλουτίζει τις επιλογές των πελατών της αναβαθμίζοντας τα συστήματα ασύρματης πρόσβασης (FWA) και παρουσιάζοντας εξελιγμένες λύσεις για εφαρμογές X-Haul. Η εταιρεία διαθέτει επίσης στην αγορά τα νέα πολυσημειακά (PtMP) ραδιοσυστήματα 5ης γενιάς, WIBAS™ G5. Τα προϊόντα της σειράς G5 λειτουργούν στις ζώνες συχνοτήτων 24,5-29,5 GHz, με κανάλια πλάτους 100 MHz, επιτυγχάνοντας ταχύτητες που υπερβαίνουν τα 550 Mbps ανά συνδρομητή. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τις δυνατότητες υψηλής χωρητικότητας, εξαιρετικής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας της νέας οικογένειας προϊόντων WiBAS™ G5.

Βασισμένο στην πλέον προηγμένη τεχνολογία της αγοράς, το WiBAS™ G5 evo-BS παρέχει μεγάλη ευελιξία εγκατάστασης καθώς και ευρεία κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών μέσα από μια μεγάλη γκάμα κεραιών σταθμού βάσης που κυμαίνονται από 90° έως 360°. Το μικρό μέγεθος και συμπαγές σχήμα του WiBAS™ G5 evo-BS δεν απαιτεί μεγάλες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, κάνοντας την εγκατάσταση πιο αποδοτική για τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Το νέο WiBAS™ G5 Connect+ αποτελεί έναν προηγμένο τερματικό σταθμό που μπορεί να παρέχει στον τελικό συνδρομητή αξιόπιστη και ποιοτική σύνδεση μαζί με υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο. Το νέο τερματικό μπορεί να λειτουργήσει σε αδειοδοτημένο μικροκυματικό φάσμα σε δίκτυα που λειτουργούν με Πολυπλεξία Διαίρεσης Χρόνου (TDD) ή Πολυπλεξία Διαίρεσης Συχνότητας (FDD) διευκολύνοντας τους παρόχους κατά τη διαδικασία επιλογή εξοπλισμού. Η εγκατάσταση των τερματικών WiBAS™ G5 Connect+ πραγματοποιείται με ιδιαίτερη ευκολία χωρίς την ανάγκη μηχανικών με εξειδικευμένες γνώσεις τηλεπικοινωνιών. Η παραμετροποίηση και ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών γίνονται από το απομακρυσμένο δίκτυο διαχείρισης μέσω τεχνολογίας «zero touch provisioning». Επιπλέον, τα νέα τερματικά είναι συμβατά με όλους τους διαθέσιμους σταθμούς βάσεις WiBAS™, δίνοντας τη δυνατότητα στον πάροχο να εκμεταλλευτεί πλήρως το υφιστάμενο δίκτυο σταθμών βάσης δίχως την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Intracom Telecom, προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη για πιο απαιτητικές εφαρμογές 5G backhaul, midhaul και fronthaul, ανέπτυξε την πλατφόρμα E-band επόμενης γενιάς, UltraLink™-XR80. Το πρωτοποριακό αυτό διπλό ραδιοσύστημα (dual radio) υποστηρίζει χωρητικότητα 30 Gbit/s πλήρους αμφίδρομης επικοινωνίας (full duplex) στον αέρα χρησιμοποιώντας ένα κανάλι εύρους 2 GHz. Παράλληλα, το νέο σύστημα υποστηρίζει ζεύξεις μεγάλων αποστάσεων, βασικό χαρακτηριστικό της προϊοντικής σειράς ραδιοσυστημάτων E-band της Intracom Telecom, UltraLink™. Λόγω της πολύπλευρης λειτουργικότητας και υψηλής χωρητικότητάς του, το UltraLink™-XR80 μπορεί να υποστηρίξει αξιόπιστα τη μεταφορά δεδομένων που προέρχονται από τη συνδυασμένη κίνηση X-Haul RAN του 5G καθώς και των παλαιών κινητών συστημάτων 2G / 3G / 4G, καλύπτοντας κατά αυτόν τον τρόπο όλο το φάσμα των αναγκών των δικτύων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

Ο κ. Δημήτρης Παντελόπουλος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης στην Intracom Telecom, σχολίασε: «Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για την Intracom Telecom! Η διάθεση στην αγορά τριών νέων προϊόντων, καθώς και η δυνατότητα να τα παρουσιάσουμε έγκαιρα στο MWC Los Angeles αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα. Και τα τρία ασύρματα συστήματα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης στην καινοτομία, δέσμευσης για ανώτερη ποιότητα και προσήλωσης στην ικανοποίηση των πελατών».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα ασύρματα συστήματα της Intracom Telecom.

You May Like This