nowmag.gr

Η Google ανακοίνωσε τη σειρά Pixel 7, η οποία αποτελείται από το βασικό και το pro μοντέλο. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ακόμα συσκευή που ενδεχομένως θα ονομάζεται Google Pixel 7 Ultra και θα διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα κάμερας 1 ίντσας.

Η πρώτη πηγή που ισχυρίστηκε την ύπαρξη του Pixel 7 Ultra είναι ο προγραμματιστής Kuba Wojciechowski. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο πηγαίος κώδικας που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τη σειρά Pixel 7 αποκάλυψε το κωδικό όνομα και το το αναγνωριστικό του μοντέλου, που είναι Lynx και L10, αντίστοιχα.

Ο Kuba είχε πει παλαιότερα ότι αυτό το Google Pixel 7 Ultra θα έχει τριπλό σύστημα καμερών με έναν 50MP αισθητήρα Samsung ISOCELL GN1 1.2μm pixels 1/1.31″, έναν Sony IMX787 64MP 1/1.3″ – ενδεχομένως τηλεφακό, και έναν Sony IMX712 13MP ως ultra wide – τον ίδιο αισθητήρα θα έχει και η selfie.

Όμως, ο γνωστός leaker Ice Universe ανατρέπει τα λεγόμενα του Kuba και ισχυρίζεται ότι το Pixel Ultra θα έχει έναν μεγάλο αισθητήρα κάμερας 1 ίντσας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν ο αισθητήρας θα προέρχεται από τη Samsung. Τέλος, πηγές αναφέρουν ότι ίσως δούμε και το Pixel 7 Mini.

Πηγή: https://techmaniacs.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 20/10/2022)

You May Like This