nowmag.gr

Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της η COCO-MAT, διεθνώς καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής πρωτοποριακών προϊόντων και επίπλων για το σπίτι, από φυσικά υλικά.

Ενσωματώνοντας επόμενης γενιάς cloud τεχνολογία, το Soft1 Series 5 απαλλάσσει την COCO-MAT από πρόσθετες επενδύσεις σε εξοπλισμό και χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης, θέτοντας τις βάσεις για ένα πιο ευέλικτο, έξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας. Με σύγχρονο UI και πλούσια λειτουργικότητα, βοηθάει την COCO-MAT να ενοποιήσει τις παραγωγικές, οικονομικές και εμπορικές της δραστηριότητες σε μία πλατφόρμα λογισμικού. Την ίδια στιγμή, επιτυγχάνει τη real-time διασύνδεση των 14 σημείων λιανικής με την εταιρεία, διασφαλίζοντας την online παρακολούθηση παραγγελιών, εισπράξεων, υπολοίπων πελατών και αποθεμάτων.

Το Soft1 Series 5 επεκτείνει τις δυνατότητές του σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, διευκολύνοντας την απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπει στα στελέχη των πωλήσεων να εκτελούν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η διαχείριση και δρομολόγηση παραγγελιών, η καταγραφή παραπόνων και ο δειγματισμός προϊόντων, απευθείας από το σημείο πώλησης, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών web services, το Soft1 Series 5 διασυνδέεται απρόσκοπτα με το Ε-Shop και την πλατφόρμα B2B της COCO-MAT, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελιοληψίας και της τιμολόγησης σε 100 περίπου σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Γιώργος Μινάρδος, Οικονομικός Διευθυντής της COCO-MAT, ανέφερε σχετικά με την υιοθέτηση του Soft1 Series 5: «Με διαρκή προσήλωση στην πρωτοπορία, επενδύουμε στο cloud και σε μία έξυπνη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού, που μας βοηθάει να εκμεταλλευθούμε καλύτερα τις ικανότητες των ανθρώπων μας, για να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας».

Σχετικά με τη SoftOne: Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 18.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.500 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο Όμιλος Ολυμπία είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος που λειτουργεί από το 1980 με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό. Αποτελείται από 6 εταιρείες με συνολικό κύκλο εργασιών ύψους € 2,2 δις. και δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως οι τηλεπικοινωνίες, η βιομηχανία, το λιανικό εμπόριο, η διανομή και το business software. Περισσότεροι από 8.500 εργαζόμενοι απασχολούνται στις εταιρείες του ομίλου σε 10 χώρες υπό ισχυρές διοικητικές ομάδες. Στόχος του Ομίλου Ολυμπία είναι να παράγει συνεχώς αξία για τους μετόχους του πάντα κάτω από τα υψηλότερα πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης. Μέσα από την 40ετή ιστορία του, ο Όμιλος Olympia, έχει αναπτύξει μια βαθιά επιχειρησιακή εμπειρία, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα. http://www.groupolympia.com/el/

You May Like This