nowmag.gr

Αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που διοργανώνουν η εταιρεία Libra Press και τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report και NOW, στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το Salonica Electronix είναι ένα πανελλαδικό συνέδριο που απευθύνεται σε τεχνικούς, εγκαταστάτες, καταστήματα και γενικότερα επαγγελματίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και δικτύων.

Όσοι τεχνικοί – επαγγελματίες του κλάδου προσέλθουν στο συνέδριο θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία από την ζωντανή προβολή – επίδειξη των δημοφιλέστερων προϊόντων της ελληνικής αγοράς μέσα από εξειδικευμένα workshops. Με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, όπως κάμερες και μεγάλες οθόνες, θα γίνουν εντυπωσιακές ζωντανές επιδείξεις λειτουργίας και ρυθμίσεων πολλών προϊόντων, όπως πίνακες συναγερμού – CCTV, apps σε κινητά, θυρο-τηλεοράσεις, headends, κτλ.

Το συνέδριο Salonica Electronix έχει σκοπό να αναδείξει σε μεγάλο βάθος και να καλύψει όσο το δυνατόν πληρέστερα τα θέματα που αφορούν τους κλάδους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Για αυτό το λόγο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα τρέξουν συνολικά περίπου 30 ομιλίες και 15 Workshops, ενώ στο χώρο της έκθεσης θα παρευρεθούν συνολικά 34 εταιρίες.

Το συνέδριο Salonica Electronix 2019 αποτελεί  μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάθε νέο, αλλά και έμπειρο επαγγελματία εγκαταστάτη του χώρου των συστημάτων ασφαλείας. Ας πάρουμε όμως μία πρώτη γεύση σχετικά με τα workshops που θα λάβουν χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο:

Σάββατο 6 Απριλίου

11:45-ELS WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο κ. Κολολός Στέλιος, Διευθυντής Πωλήσεων της Electrosystems ΕΠΕ σε συνεργασία με τον κ. Φαρσαρώτα Βασίλης Μηχανικό Υποστήριξη της, Electrosystems ΕΠΕ, θα παρουσιάσουν στο κοινό το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax, καθώς και τα νέα περιφερειακά που φέρνει η εταιρεία που άλλαξε την όψη των συστημάτων ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη.

12:25 – 12:50 ΚΕΕPER WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Με άριστη τεχνική κατάρτιση και τεράστια εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας,  ο Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος της KEEPER Group Βουκάλης Αντώνης, παρουσιάζει Εφαρμογές Τεχνολογιών Ασφάλειας, για Λύσεις.. πέρα από την Ασφάλεια!

12:55- 13:25 AKATOS WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τι? Πως? Γιατί? Ο κος Κακαβιάτος Μιχάλης sales manager της akatos.net δίνει βροντερό παρόν στην έκθεση της Θεσσαλονίκης για να μοιραστεί με τους επισκέπτες την τεχνογνωσία του και φυσικά να δώσει απαντήσεις σε τεχνικά ζητήματα.

13:30 – 14:00 SIGMA SECURITY WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο κ. Τσόχος Μιχάλης, Product Manager της Sigma Security μαζί με τον κ. Χριστοφοράτο Πέτρο, Sales Manager από τη Sigma Security θα βρίσκονται στην αίθουσα «Αλέξανδρος», για να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τις δυνατότητες και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του υβριδικού συστήματος συναγερμού S-PRO.

15:00 – 16:00 ALPHA LTD WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Texecom Cloud: Διαχείριση και διαμόρφωση του συστήματος συναγερμού, εξοικονόμηση χρημάτων και μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.  Αυτά και πολλά ακόμη θα παρουσιάσουν το Σάββατο στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» οι κ. Μουρίκας Μενέλαος και Μούδιος Πασχάλης από την ALPHA LTD

16:00 – 16:30 SOLO SECURITY WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τη διαχείριση του συναγερμού μέσω εφαρμογής θα μας δείξει ο κ. Τεμπλαλέξης Γιώργος, Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος της SOLO SECURITY, αναδεικνύοντας παράλληλα τις δυνατότητες ενός έξυπνου σπιτιού!

Κυριακή 7 Απριλίου

11:00 – 11:30 RAKSON WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο κος Λίτσας Θεόδωρος, υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης της Rakson θα παρουσιάσει στους επισκέπτες τον καθοδηγούμενο προγραμματισμό των πινάκων συναγερμού της AVS, αλλά και τις άλλες πρωτοποριακές λύσεις που διαθέτει ο ιταλικός κατασκευαστικός οίκος.

11:30 – 12:00 MICROLINK WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τη νέα γενιά ασυρμάτων λύσεων universal και bus θα αναλάβουν να δείξουν στο ευρύ κοινό ο κ. Λέγος Χρήστος, Μηχανικός Πωλήσεων της Microlink σε συνεργασία με τον κ. Αρετούλή Φώτη, Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος της εταιρίας.

12:00 – 12:30 ATLAS SECURITY WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σε ζωντανή παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας AtlasMed για σπίτια και επιχειρήσεις θα προχωρήσει η κα Απόδιακου Δήμητρα, Υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Atlas Security, μαζί με τον κ. Θεοδωρόπουλο Θοδωρή, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Δικτύου της Atlas Security.

12:35 – 13:05 KEEPER WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σύγχρονες & Αξιόπιστες Εφαρμογές Περιμετρικής Ασφάλειας, για Βελτιωμένη Προστασία Χώρων. Ο κος Βουκάλης Αντώνης, Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος, KEEPER Group και ο κ. Βλάσσης Αλέξανδρος, Διευθυντής Πωλήσεων της KEEPER Hellas, θα βρίσκονται στην αίθουσα «Αλέξανδρος» για να μεταφέρουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που χρειάζεται ο εγκαταστάτης του σήμερα.

13:10-13:40 IASCOM WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο κος Παπαδόπουλος Βρασίδας, Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος της IASCOM, θα βρίσκεται στην αίθουσα «Αλέξανδρος» για να μοιραστεί με τους εγκαταστάτες τους νέους τρόπους με τους οποίους θα παρέχουν υπεραξία στους πελάτες τους μέσω των συστημάτων συναγερμού ALULA.

13:45-14:15 BS ELECTRONICS WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο πρωταγωνιστής της επόμενης γενιάς στις αυτόνομες εξωτερικές σειρήνες. Ο κ. Χαραλαμπίδης Χριστόφορος από το  Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της B&S ELECTRONICS, παρουσιάζει ζωντανά τις δυνατότητες της νέας πρωτοποριακής σειρήνας Irene, που διαθέτει αποκλειστικά η B&S ELECTRONICS.

14:20-15:10 SHOP 4 SECURITY – RG ALARM WORKSHOP ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σύνδεση IP & GPRS σε Κέντρα Λήψεως Σημάτων για Πίνακες Teletek – Universal Modules Επικοινωνίας θα αναλάβουν να μας δείξουν οι κ. Αντωνίου Χρήστος, Υπεύθυνος Πωλήσεων και Αντωνίου Τάσος, Υπεύθυνος Τεχνικού τμήματος της SHOP 4 SECURITY.

Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία που παρέχουν οι μεγαλύτερες εγχώριες εταιρίες του κλάδου των συστημάτων ασφαλείας και κάντε τώρα δωρεάν την προ-εγγραφή σας πατώντας ΕΔΩ!!!

You May Like This