nowmag.gr

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Galaxy Tab S6 – ένα νέο tablet που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν και να συνδέονται, να απολαμβάνουν εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, όπου κι αν βρίσκονται.

 

«Η έμπνευση για το Galaxy Tab S6 έρχεται τη στιγμή που οι δημιουργοί και οι επαγγελματίες χρειάζονται μια συσκευή που να μπορεί να συμβαδίζει με την αστείρευτη φαντασία τους, συμπληρώνοντας τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Το Galaxy Tab S6 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους, παρέχοντας ταυτόχρονα τις κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και την προηγμένη τεχνολογία που αναμένουν από τα tablet της Samsung».

 

Επανασχεδιασμένο S Pen για Περισσότερη Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα

Το μοναδικό S Pen της Samsung ξεκίνησε ως εργαλείο γραφής και σχεδίασης. Τώρα, έχει εξελιχθεί στον απόλυτο σύμμαχο για τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Πλέον, με τις λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου και ασύρματης φόρτισης, το S Pen του Galaxy Tab S6 προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και αυξημένο έλεγχο. Με ενσωματωμένες λειτουργίες BLE (Bluetooth Low Energy) απομακρυσμένου ελέγχου[1]  – μεταξύ των οποίων οι χειρονομίες «S Pen Air actions» για έλεγχο εφαρμογών, το S Pen επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν μια selfie ή να τραβήξουν ένα βίντεο, με εύκολο τρόπο, αλλά και να ελέγχουν τη δημιουργία περιεχομένου πολυμέσων, ακόμα και όταν το tablet δεν βρίσκεται στα χέρια τους. Επίσης, το S Pen διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που υπόσχεται μέχρι και 10 ώρες διάρκεια χρήσης[2] μετά από φόρτιση μόλις 10 λεπτών.

 

Με το Galaxy Tab S6 η λήψη σημειώσεων είναι μια απλή υπόθεση. Οι χειρόγραφες σημειώσεις στην εφαρμογή Samsung Notes μετατρέπονται σε ψηφιακό κείμενο και αποθηκεύονται σε διάφορους τύπους αρχείων όπως το Microsoft Word, με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν πρόχειρες σημειώσεις ή να σκιτσάρουν, ενώ παράλληλα βλέπουν βίντεο στην ίδια οθόνη, προσαρμόζοντας τη διαφάνεια παραθύρου του Samsung Notes, γεγονός που καθιστά το Galaxy Tab S6 ιδανικό για διαχείριση πολλαπλών, παράλληλων διεργασιών.

 

Μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Samsung DeX[3] έχει συμπεριληφθεί στο Galaxy Tab S6, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία, παρόμοια με εκείνη ενός H/Y, για να μπορούν να εκτελέσουν πολλές ταυτόχρονες εργασίες. Το ανανεωμένο Book Cover Keyboard περιλαμβάνει το νέο πλήκτρο DeX, επιτρέποντας στους χρήστες την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της λειτουργίας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πληκτρολόγιο έχει βελτιστοποιηθεί για ενισχυμένη λειτουργικότητα, με την προσθήκη θήκης για το S Pen, βάση ελεύθερης γωνίας για στήριξη, επιφάνειας αφής και πλήκτρα νέων λειτουργιών.

 

Προηγμένη Τεχνολογία για Καθημερινή Άνεση

Το Galaxy Tab S6 κυκλοφορεί με βελτιώσεις στην κάμερα, μεταξύ των οποίων η πρώτη διπλή κάμερα με Ultra Wide φακό της Samsung σε tablet, σε συμπαγές, λεπτό σώμα 5,7 χιλ., που είναι ελαφρύτερο και ευκολότερο στη μεταφορά. Η Ultra Wide κάμερα επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώσουν τον κόσμο, όπως ακριβώς τον βλέπουν, σε πεδίο προβολής 123 μοιρών, τόσο ευρύ όσο το ανθρώπινο μάτι. Την ίδια στιγμή, η Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Neural Processing Unit – NPU) διαβεβαιώνει τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου με την αυτόματη εφαρμογή εφέ στα αντικείμενα.

 

Επίσης, για πρώτη φορά σε tablet, η Samsung ενσωματώνει τον Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος πάνω στην οθόνη του Galaxy Tab S6, καθιστώντας την πρόσβαση στη συσκευή πιο βολική από ποτέ. Αυτή η ευκολία και άνεση διασφαλίζονται περαιτέρω από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν στη στιγμή το Galaxy Tab S6 τους, πατώντας (tapping) δύο φορές στην οθόνη για να συνδεθούν και να ξεκινήσουν τη μέρα τους, γρήγορα.

Το Galaxy Tab S6 εντάσσεται στο Οικοσύστημα συσκευών Galaxy της Samsung, με τη δυνατότητα να γίνει η πύλη μίας συνδεδεμένης εμπειρίας χρήσης, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται τις συσκευές τους με την εφαρμογή SmartThings.

 

Ψυχαγωγία χωρίς όρια

Είτε πρόκειται για gaming ή για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, το Galaxy Tab S6 εγγυάται απίθανη εμπειρία θέασης. Η 10.5’’ Super AMOLED οθόνη του, σε συνδυασμό με τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos®, εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Το Galaxy Tab S6 προσφέρει καθηλωτικό gaming υψηλής ποιότητας, μέσω του ιδανικού συνδυασμού γραφικών, ήχων και έξυπνου υλικολογισμικού, ενισχυμένο από συνεργασίες με κορυφαίες πλατφόρμες παιχνιδιών, όπως η Unity και η Unreal Engine. Ένας πανίσχυρος επεξεργαστής και το Game Booster με δυνατότητες ΑΙ ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού στο Galaxy Tab S6 με βελτιωμένη συχνότητα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), μειωμένο «λαγγάρισμα» στην οθόνη, ταχύτερο χρόνο φόρτωσης κ.α. Χάρη στη συνεργασία της Samsung με την Discord[4], οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες live chat μέσω του Game Launcher, για να μπορούν να σχεδιάζουν τη στρατηγική της ομάδας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Με το Galaxy Tab S6, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στο Netflix με την εφαρμογή Αναζήτησης της συσκευής, να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική στο Spotify, με τρεις μήνες δωρεάν χρήση Spotify Premium, ή να παρακολουθήσουν βίντεο στο Youtube ακόμη και offline, με δωρεάν τετράμηνη συνδρομή, στο Youtube Premium[5].

 

*Το Galaxy Tab S6 διατίθεται στις αποχρώσεις Mountain Gray, Cloud Blue και Rose Blush.

*Η λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου του S Pen αποκρίνεται σε ακτίνα 10 μέτρων περίπου, σε ανοιχτό χώρο. Η απόδοση εξαρτάται από τις συνθήκες.

*Η διάρκεια χρήσης του S Pen φτάνει τις 10 ώρες σε κατάσταση αναμονής, όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη. Η πραγματική διάρκεια χρήσης μπορεί να ποικίλλει αναλόγως το περιβάλλον δίκτυο, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

*Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα Samsung DeX για να δείτε τη μεγάλη και αυξανόμενη λίστα των εφαρμογών που υποστηρίζονται και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung DeX.

 

*Η λειτουργία Discord στο Game Launcher θα είναι διαθέσιμη από το τέλος Αυγούστου και η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών ποικίλλει ανάλογα με τις χώρες.

Τα Spotify και YouTube προορίζονται μόνο για νέους χρήστες του Premium που διαθέτουν λογαριασμό Samsung και δέχονται ενημέρωση για την προσφορά κατευθείαν από τη Samsung. Οι προσφορές αυτές είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες και μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε ταξίδι στο εξωτερικό. Το προωθητικό πακέτο για δωρεάν 4μηνη δοκιμαστική περίοδο του YouTube Premium είναι διαθέσιμη με την αγορά και την ενεργοποίηση μιας λειτουργικής συσκευής έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020. Η προσφορά ισχύει για χώρες όπου διατίθεται το YouTube Premium και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για τους πλήρεις όρους: youtube.com/t/premium_restrictions.

 

You May Like This