nowmag.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gizmochina, η Samsung φαίνεται να εργάζεται σε ένα νέο tablet, το οποίο θα είναι τριπλoδιπλούμενο και θα ονομάζεται Galaxy Z Fold Tab και θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Στο παρελθόν υπήρξαν πληροφορίες από την Κίνα, με μια εικόνα να δείχνει τον σχεδιασμό του υποτιθέμενου Galaxy Z Fold Tab, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχθεί κάπως η εγκυρότητα των πληροφοριών. Αξίζει να αναφέρουμε πως η εικόνα που διέρρευσε θύμιζε τον σχεδιασμό του concept smartphone της TCL που είδαμε πριν λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει το άρθρο, υπάρχει περίπτωση να δούμε το πρώτο teaser για το επερχόμενο tablet με την επικείμενη κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3, με την Samsung να μην έχει λάβει απόφαση ακόμη για το πώς θα χειριστεί την παρουσίαση και το marketing της συσκευής.

Πέρα από την ξεχωριστό σχεδιασμό και την οθόνη του, το Galaxy Z Fold Tab αναμένεται να υποστηρίζει ένα νέο αναβαθμισμένο S Pen και βελτιωμένο ultra-thin γυαλί. Δυστυχώς δεν γίνεται αναφορά στο πως θα διαφέρει το πενάκι από το υπάρχον μοντέλο, αλλά αναφέρεται πως η νέα τεχνολογία γυαλιού και το S Pen θα παρουσιαστούν μαζί με τη νέα συσκευή.

Τέλος, φαίνεται να είναι ακόμα αρκετά νωρίς για μια τέτοια συσκευή και αναμένουμε πληροφορίες και από επιπλέον πηγές που έχουν καλύτερο ιστορικό με την Samsung.

Πηγή: insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 21/4/2021)

You May Like This