nowmag.gr

Για τον εορτασμό του Warhammer Skulls Festival δίνεται σε όλους τους fans του σύμπαντος ένα δώρο που αξίζει να έχουν στη συλλογή τους ακόμη και αυτοί που δεν είναι fans, αλλα αρέσκονται στα 4X strategy παιχνίδια. 

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Warhammer 40K: Gladius – Relics of War στο PC σας και μάλιστα από το ψηφιακό κατάστημα της αρεσκείας σας καθώς διατίθεται ταυτόχρονα στα Steam, Epic Games Store και GOG χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το παιχνίδι είναι “must” για τους λάτρεις των strategy και δίνει τον έλεγχο σε τέσσερις εμβληματικές φατρίες του 40Κ σύμπαντος, τους Space Marines, τους Orks, τους Necrons και τους Astra Militarum, όπου κάθε μια προσφέρει διαφορετικό gameplay. 

Όντας το πρώτο turn-based 4Χ strategy του Warhammer 40K σύμπαντος υπάρχουν random generated χάρτες με το gameplay να παρουσιάζει ποικιλία και αυξημένη δυσκολία. 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Μαίου στις 20:00 η ώρα Ελλάδος για αυτό προλάβετε και προσθέστε το για πάντα στην ψηφιακή συλλογή σας. 

Κατεβάστε το μέσω Steam 

Κατεβάστε το μέσω Epic Games Store 

Κατεβάστε το μέσω GOG

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 28/5/2024)

You May Like This