nowmag.gr

Η Singapore Airlines θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και του Διεθνούς Αεροδρομίου Daxing του Πεκίνου στις 11 Νοεμβρίου 2024, με την επιφύλαξη των εγκρίσεων από τις αρχές. Το αεροδρόμιο βρίσκεται στα νότια του Πεκίνου και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις περιοχές του Πεκίνου, του Hebei και του Tianjin, όπου βρίσκονται πολλά μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσω ενός δικτύου αυτοκινητοδρόμων, μετρό και σιδηροδρόμων.

«Είναι η πρώτη ξένη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Daxing προς τη Σιγκαπούρη» δήλωσε ο κ. Kong Yue, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Αεροδρομίου Daxing του Πεκίνου. «Πιστεύουμε ότι η έναρξη λειτουργίας της Singapore Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο Daxing θα εξυπηρετήσει την ταξιδιωτική ζήτηση μεταξύ των δύο χωρών, καθώς εργαζόμαστε από κοινού για περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας στο μέλλον”.

Επίσης, από τις 5 Αυγούστου 2024, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων της προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Capital του Πεκίνου σε 21 δρομολόγια την εβδομάδα, από 18 εβδομαδιαία δρομολόγια σήμερα.

Με την προσθήκη του Διεθνούς Αεροδρομίου Daxing, ο Όμιλος     Singapore Airlines- στον οποίο ανήκουν η Singapore Airlines και η θυγατρική της χαμηλού κόστους Scoot – θα εξυπηρετεί 24 προορισμούς στην ηπειρωτική Κίνα, γεγονός που αντανακλά τη σταθερή δέσμευσή του ομίλου σε αυτή τη σημαντική αγορά.

Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-10, το οποίο διαθέτει 36 θέσεις Business Class και 301 θέσεις Economy Class.

Τα εισιτήρια για τις υπηρεσίες της Singapore Airlines στο αεροδρόμιο Daxing του Πεκίνου διατίθενται προς πώληση μέσω των διαφόρων καναλιών διανομής από τις 24 Ιουνίου 2024.

You May Like This