nowmag.gr

Η Vodafone παρέχει εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και πλήρη υποστήριξη στη διαδικασία της επιδότησής τους  κατά 90% από το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Το Vodafone Business, αναγνωρίζοντας την σημασία των μικρομεσαίων και οικογενειακών επιχειρήσεων για την ελληνική οικονομία, καθώς και την ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, γίνεται συνεργάτης εμπιστοσύνης στο κρίσιμο άλμα τους προς το αύριο. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες τις ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις Vodafone Smart Business, καθώς και τη δυνατότητα εξειδικευμένου σύμβουλουVodafone Business Advisor  ώστε να τις υποστηρίξει πλήρως σε κάθε τους βήμα.

Ενδεικτικά και για την ταχύτερη μετάβασή τους στο ψηφιακό αύριο, το Vodafone Business προτείνει σε όλες τις μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις καινοτόμες υπηρεσίας νέας γενιάς, όπως οι:

  • Vodafone Facility Management: παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της κατανάλωσης ενέργειας και διάφορων περιβαλλοντικών παραγόντων όπως θερμοκρασία και CO2 στους χώρους της επιχείρησης καθιστώντας εφικτή την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διασφάλιση ιδανικών συνθηκών εργασίας
  • Vodafone Digital signage: διαχείριση διαφημιστικού ή ενημερωτικού περιεχομένου από απόσταση και άμεση προβολή στις οθόνες της επιχείρησης αυξάνοντας την αλληλεπίδραση με τον πελάτη και κρατώντας τον ενήμερο για της τρέχουσες υπηρεσίες και προσφορές
  • Vodafone Temperature Control Advanced: παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της κατάστασης λειτουργίας των ψυκτικών μονάδων, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων
  • Vodafone Cloud Backup: δημιουργία κρυπτογραφημένων αντίγραφων ασφάλειας σε χρόνο που ορίζεται από το χρήστη, και άμεση ανάκτηση των επιλεγμένων Back Up αρχείων. Έτσι, εκμηδενίζεται η πιθανότητα να χαθούν σημαντικά αρχεία και άλλα εταιρικά δεδομένα ακόμη και σε περίπτωση που μπορεί να καταστραφούν ή κλαπούν οι φυσικοί πόροι.
  • Vodafone Business Online e-Shop: δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος που οδηγεί στην αύξηση της προβολής μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο και στην προσέλκυση νεών πελατών
  • Vodafone Firewall Management: συνολικό πακέτο υπηρεσιών ασφάλειας με τη μορφή μιας πλήρους διαχειριζόμενης υπηρεσίας, η οποία ως μια ολοκληρωμένη και πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση, εξασφαλίζει την προστασία των χρηστών και του εταιρικού δικτύου από κακόβουλες επιθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραπάνω λύσεις, αλλά και ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών εργαλείων διατίθενται από το Vodafone Business μέσω του προγράμματος επιδότησης «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα,οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν, αναλόγως του προσωπικού που απασχολούν, από ψηφιακές λύσεις αξίας €1.000 έως €20.000, οι οποίες είναι κατά 90% επιδοτούμενες με τη μορφή voucher. Και σε αυτή την περίπτωση, ο προσωπικός Σύμβουλος Vodafone κάθε επιχείρησης καθοδηγεί τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα σε ολόκληρη την διαδικασία, από την αίτηση μέχρι και την υλοποίηση.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις εκπροσωπούν πάνω από το 80% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συνεισφέροντας περίπου τα 2/3 του ΑΕΠ καθώς και των θέσεων εργασίας στην χώρα[1]. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα ευρήματα σχετικής έρευνας, το 60% των επιχειρήσεων αυτών αναγνωρίζει πως δεν διαθέτει τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία και τις αντίστοιχες δεξιότητες  για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και να ανταγωνιστεί με αξιώσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο[2].

Το ψηφιακό ταξίδι με το Vodafone Business έχει ξεκινήσει ήδη και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Opora Country Living στο Ναύπλιο. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ως αγρόκτημα, εξελίχθηκε σε ξενώνα αγροτουρισμού και εκσυγχρονίστηκε με λύσεις όπως οι Digital Signage, Facility Management και Temperature Control Advanced του Vodafone Business, προσφέροντας σήμερα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού.

Με αφορμή τη διάθεση των νέων αυτών υπηρεσιών, o γενικός διευθυντής του Vodafone Business, Γιώργος Τζανετάκος  δήλωσε: «Το Vodafone Business διαχρονικά εξελίσσει και προσφέρει ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας, έχοντας εγκαίρως αναγνωρίσει ότι η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα θα οδηγήσουν την καρδιά του ελληνικού επιχειρείν στη νέα, ψηφιακή εποχή. Συμβάλλοντας μέσω των υπηρεσιών μας  στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους, την αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας και απομακρυσμένης εργασίας  και τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους, προσφέρουμε στις επιχειρήσεις της Ελλάδας το όχημα για να κάνουν τη διαφορά στην αγορά και να ανταποκριθούν με ευελιξία στην πίεση της κερδοφορίας τους από την πρόσφατη πανδημία και την ενεργειακή κρίση».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ Ευρωπαϊκά Κουπόνια για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις < Επαγγελματίες – εταιρίες | Vodafone.gr


[1] Στοιχεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), 2020

[2] Family Business Survey 2020, Greece report March 2021, PWC

You May Like This