nowmag.gr

Έχουν περάσει περισσότερες από 800 ημέρες από την τελευταία φορά που η Apple ενημέρωσε το iPad mini. Ευτυχώς, ένα νέο iPad mini φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο και έχουμε περιγράψει τι να περιμένουμε από τη συσκευή παρακάτω.

Η Apple κυκλοφόρησε το τρέχον iPad mini τον Σεπτέμβριο του 2021, με νέα χαρακτηριστικά εκείνη την εποχή, όπως μεγαλύτερη οθόνη 8,3 ιντσών, θύρα USB-C, κουμπί λειτουργίας Touch ID, τσιπ A15 Bionic, υποστήριξη 5G σε μοντέλα κινητής τηλεφωνίας, 12- Πίσω κάμερα megapixel με υποστήριξη Center Stage, συμβατότητα με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς και πολλά άλλα.

Πότε να το περιμένουμε

Η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του iPad mini έβδομης γενιάς κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με τον αναλυτή της εφοδιαστικής αλυσίδας Ming-Chi Kuo, που σημαίνει ότι η συσκευή θα κατασκευαστεί τον Ιούλιο ή αργότερα. Η Apple σπάνια ανακοινώνει νέα προϊόντα τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, επομένως το επόμενο iPad mini πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του επόμενου έτους με βάση το φημολογούμενο χρονοδιάγραμμα παραγωγής.

Αναμενόμενα χαρακτηριστικά

  • Ως μέρος μιας συνηθισμένης αύξησης προδιαγραφών, το επόμενο iPad mini πιθανότατα θα είναι εξοπλισμένο με ένα ταχύτερο τσιπ A16 Bionic τουλάχιστον.
  • Αναβαθμισμένες μπροστινές και πίσω κάμερες φημολογούνται για το νέο iPad mini. Το τρέχον μοντέλο διαθέτει πίσω κάμερα 12 megapixel με διάφραγμα ƒ/1,8 και μπροστινή κάμερα Ultra Wide 12 megapixel με διάφραγμα ƒ/2,4.
  • Νέες χρωματικές επιλογές φημολογούνται για το νέο iPad mini. Το τρέχον μοντέλο είναι διαθέσιμο σε Space Grey, Starlight, Pink και Purple.
  • Είναι πιθανό το επόμενο iPad mini να υποστηρίζει Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3, επιτρέποντας μεγαλύτερες ταχύτητες Wi-Fi με υποστηριζόμενο δρομολογητή και βελτιωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth. Η Apple έχει ήδη προσθέσει υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3 στα πιο πρόσφατα μοντέλα iPad Pro, iPhone 15 Pro και στους περισσότερους νέους Mac.
  • Το νέο iPad mini φημολογείται ότι αντιμετωπίζει το λεγόμενο “jelly scrolling” της οθόνης του προηγούμενου μοντέλου.

Πηγή: https://appleworldhellas.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 28/11/2023)

You May Like This