nowmag.gr

Το χρωματικό στιλ στα smartphones που παρουσίασε η Huawei το 2018 πρωταγωνιστεί και στα μοντέλα του 2019, ενσωματώνοντας μια πανέμορφη  χρωματική διαβάθμιση εμπνευσμένη από τη φύση και αποτυπωμένη μέσα από γραφικά υψηλής τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα; Ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό, με χρώματα που αναμειγνύονται χορεύοντας στην επιφάνεια του που άλλοτε σας ταξιδεύουν στο όνειρο και άλλοτε σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Πιστή στον στόχο να δίνει στο κοινό της υψηλή τεχνολογία μαζί με κορυφαία αισθητική, η Huawei καταφέρνει με την καινούρια σειρά P30, να ανεβάσει το design σε νέα επίπεδα. Με γνώμονα τις αισθήσεις, τα νέα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro αναδεικνύουν την ομορφιά της φύσης, με το πίσω μέρος των συσκευών να αγκαλιάζει την αιθέρια ομορφιά μιας λαμπερής λίμνης.

Το πρωτοποριακό Breathing Crystal

Φανταστείτε την μαγευτική αίσθηση από έναν περίπατο, δίπλα στην θάλασσα κάτω από τον ήλιο του μεσημεριού, και την αρμονία του καθαρού μπλε ουρανού και του απέραντου ωκεανού. Είναι δύσκολο να περιγράψει κάποιος την απλή ομορφιά της ζωής με λέξεις, ένας τρόπος όμως για να την δούμε, είναι μέσω των χρωμάτων, της φωτεινότητας και του παιχνιδίσματος των αποχρώσεων. Με αυτό τον τρόπο η σειρά HUAWEI P30 εμπνέεται από την απέραντη ομορφιά του κόσμου και δημιουργεί μία εικονική μικρογραφία της. Το 2015 οι σχεδιαστές που εργάζονται στη σειρά P αποφάσισαν να δημιουργήσουν με νέες τεχνολογικές συνθέσεις το Breathing Crystal που χρησιμοποιήθηκε φέτος στη σειρά HUAWEI P30 και με την πρόσφατη άφιξη της προηγμένης διαδικασίας εκτύπωσης μικρο-ψεκασμού (micron inkjet printing), το εγχείρημα του Breathing Crystal πήρε τελικά πνοή και έγινε πραγματικότητα με την εφαρμογή εννέα χρωματικών στρώσεων.

Η νέα διαδικασία αποδεικνύει τη δέσμευση της Huawei για την τέλεια αρμονία μεταξύ της προηγμένης τεχνολογίας και της απόλυτης αισθητικής. Μέσα από την τεχνολογία Inkjet που αποτελεί μια τεράστια επένδυση της Huawei, η διαδικασία εκτύπωσης εναρμονίζεται στους αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανόνες, για το μοναδικό αποτέλεσμα του Breathing Crystal.

Aurora — Το μυστήριο του αιώνιου φωτός

Για τη νέα σειρά HUAWEI P30, η Huawei βελτίωσε και την ήδη υπάρχουσα, μοναδική όψη του Twilight από το P20. Το νέο χρώμα ονομάστηκε Aurora και τονίζει τις πιο σκούρες αποχρώσεις υιοθετώντας ακόμα πιο αυθεντικά χρώματα και δημιουργώντας μία εικόνα όπου ολόκληρη η παλέτα ξεδιπλώνεται πίσω από το γυαλί. Διατηρεί μάλιστα την αιθέρια λαμπρότητα του P20, ενώ η αλληλεπίδραση των αποχρώσεων στην πλάτη του HUAWEI P30 Aurora, δημιουργεί νέα οπτικά ερεθίσματα με βάση τα εκθαμβωτικά χρώματα του σέλατος.

Βυθιστείτε στην απέραντη νύχτα — Ολόκληρη η φύση στη σειρά P30
Οι σχεδιαστές διερεύνησαν τις έννοιες του χρόνου και του χώρου για να ορίσουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας σειράς P30. Το κλασικό μαύρο ισορροπεί αντιπροσωπεύοντας τη σιωπηλή νύχτα, ενώ το Aurora καθρεφτίζει τη μυστικιστική ομορφιά του βόρειου σέλατος. Το Breathing Crystal από την άλλη αποτυπώνει τα χρώματα, του ουρανού και της θάλασσας που αντανακλώνται σε ένα απίστευτο χρωματικό φάσμα.

Η φιλοσοφία αισθητικής της σειράς P — Αίσθηση και συναίσθημα σε ένα
Φτάνοντας σε κορυφαία τεχνολογικά επίπεδα, οι σχεδιαστές της σειράς P άρχισαν να ψάχνουν νέες οδούς εξέλιξης των smartphones συνδέοντας την ομορφιά του φυσικού κόσμου με τα συναισθήματα. Ο αρχιτέκτονας Frank Lloyd Wright είπε κάποτε: «Η τέχνη είναι η ανακάλυψη και η προσαρμογή των βασικών αρχών της φύσης σε μορφές κατάλληλες για ανθρώπινη χρήση».

Οι συσκευές της Huawei στο μέλλον, θα συνεχίσουν να εξελίσσονται γύρω από την ιδιαιτερότητα της φύσης, να πειραματίζονται με τις εντάσεις από όλο το φάσμα των χρωμάτων επιδιώκοντας νέα αισθητική.

Υψηλά ιδανικά που εκφράζονται μέσω πρωτοποριακής δημιουργικότητας
Στον σχεδιασμό των κινητών τηλεφώνων, η σειρά P έχει διαμορφώσει μια μοναδική ταυτότητα, χωρίς περιορισμούς. Το μεσαίο πλαίσιο ταιριάζει άψογα με τις εξωτερικές γυάλινες επιφάνειες του HUAWEI P30 Pro και το προηγμένο σύστημα ήχου ενσωματώνεται στην οθόνη – ηχείο. Στη ζωή και στη φύση, η ανθρώπινη αντίληψη διαμορφώνεται από τον συνδυασμό της ακοής και της όρασης. Η σειρά HUAWEI P30 αναπαράγει αυτή τη λειτουργία μέσω της μινιμαλιστικής σύγχρονης μηχανικής. Φανταστείτε τα μάτια σας να μπορούσαν να μεταδώσουν και να λάβουν ήχους μέσα από δονήσεις δημιουργώντας ηχητικά κύματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια καθηλωτική εμπειρία θέασης που συμπληρώνεται από τα χρώματα της οθόνης που μιμούνται την παλέτα του απέραντου ουρανού.

Η σειρά HUAWEI P30 ξεχώρισε για τον μοναδικό σχεδιασμό της σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα με αποτέλεσμα, τα υψηλής αισθητικής και κομψότητας HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro, να λάμπουν έντονα όπως τα διαμάντια. Οι σχεδιαστές, έχοντας επίγνωση της σημασίας της αισθητικής εμπειρίας και της λειτουργικότητας δημιούργησαν την ιδανική ισορροπία φτιάχνοντας ένα smartphone που αγκαλιάζει ευχάριστα το χέρι.

Η σειρά P υπήρξε πάντοτε ο ηγέτης της βιομηχανίας και τώρα η νέα σειρά HUAWEI P30 ενώνει τα κομμάτια της αισθητικής και της τεχνολογίας αντιπροσωπεύοντας ένα σημαντικό επίτευγμα του design, δίνοντας στα χρώματα της φύσης μια νέα  διάσταση. Τα γλυκά κύματα φωτός και χρώματος της σειράς HUAWEI P30 δείχνουν το δρόμο στην αγορά των κινητών τηλεφώνων για τα επόμενα χρόνια.

You May Like This