nowmag.gr

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 3 Ιουνίου η παρουσίαση που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου (Σ.Η.Ε.Ν.Η.), σε συνεργασία με την ACE Power Electronics, με θέμα ‘’Λύσεις & εφαρμογές για την ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων: Αρμονικές – Αδιάλειπτη Τροφοδοσία – Σταθεροποίηση Τάσης – Φωτοβολταϊκά – Εξοικονόμηση Ενέργειας’’. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Συνδέσμου, σημειώνοντας υψηλό αριθμό προσέλευσης. O κ. Θανάσης Μουργελάς από το Τμήμα Πωλήσεων Κρήτης, αναφέρθηκε εκτενώς σε όλες τις λύσεις ενέργειας που παρέχει η εταιρία ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος, εστιάζοντας στο προϊόν των Ενεργών Φίλτρων Αρμονικών.

Ο κος Μουργελάς ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου για την πρόσκληση και την φιλοξενία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στην πορεία της ACE Power Electronics επισημαίνοντας τα 34 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν, είναι η προϊοντική γκάμα που παρέχει η ACE Power Electronics, οι διεθνείς και μακροχρόνιες συνεργασίες (με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού), που έχει συνάψει και το καταρτισμένο τεχνικό τμήμα που διαθέτει.  

Τους βασικούς πυλώνες της παρουσίασης αποτέλεσαν οι αρμονικές παραμορφώσεις, η αδιάλειπτη τροφοδοσία, η σταθεροποίηση τάσης, τα φωτοβολταϊκά, η εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ στο τέλος αυτής δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για πιθανές ερωτήσεις.

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος συνεχίζει δυναμικά την αδιάλειπτη πορεία της στο νησί της Κρήτης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας για την προστασία, την παραγωγή και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση με καθολική συγκέντρωση και έντονο ενδιαφέρον, για τις λύσεις ενέργειας που πρότεινε η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος.

You May Like This