nowmag.gr

  • Απλοποίηση της ανάπτυξης – δημιουργία παραδειγμάτων στο cloud για να αποκτάτε αμέσως πληροφορίες
  • Παρέχει πάντα ενημερωμένες εφαρμογές και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με  εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή
  • Το μοντέλο συνδρομής καταργεί τις κεφαλαιουχικές δαπάνες

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσίασε το EcoStruxure™ IT Advisor. Αξιοποιώντας τη δύναμη του cloud, το EcoStruxure IT Advisor παρέχει έναν απλοποιημένο τρόπο για την ανάπτυξη και διαχείριση του κέντρου δεδομένων (data center) για εύκολη πρόσβαση οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Διαθέσιμος παγκοσμίως  

Διανύοντας το επόμενο στάδιο της επέκτασης της πλατφόρμας EcoStruxure της Schneider Electric, το IT Advisor επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και λειτουργία των κέντρων δεδομένων. Το συγκεκριμένο εργαλείο προγραμματισμού που βασίζεται στο cloud δίνει τη δυνατότητα σε εκείνους που χειρίζονται μεγάλες εγκαταστάσεις κέντρων δεδομένων να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο λειτουργίας τους, βελτιστοποιώντας την παραγωγική τους ικανότητα, αναλύοντας τον αντίκτυπο των επιχειρήσεων και αυτοματοποιώντας τις ροές εργασιών.

«Οι αρχιτεκτονικές των υβριδικών κέντρων δεδομένων (hybrid data center) δίνουν τη δυνατότητα στη βιομηχανία να επανεξετάσει τον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας τους», δήλωσε ο κ. Kim Povlsen, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ψηφιακών Υπηρεσιών και Λογισμικού της Schneider Electric. Παράλληλα, ανέφερε ότι «το EcoStruxure IT Advisor ικανοποιεί αυτή την ανάγκη προσφέροντας στους πελάτες ένα ισχυρό λογισμικό σχεδιασμού και μοντελοποίησης κέντρων δεδομένων βασισμένο σε cloud, το οποίο είναι προσβάσιμο οπουδήποτε και παρέχεται με ένα ευέλικτο μοντέλο συνδρομής».

Τα βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη του EcoStruxure IT Advisor περιλαμβάνουν:

  • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων για ακριβή κατάσταση/απογραφή: Τα δεδομένα εμφανίζονται μέσα στην φυσική διάταξη για άμεση πρόσβαση σε ακριβή στοιχεία της συσκευής και χαρακτηριστικά περιουσιακών στοιχείων.
  • Προληπτικός σχεδιασμός διαχείρισης ενδεχόμενων περιστατικών: Η αναφορά ανάλυσης επιπτώσεων υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο τα περιστατικά ενδέχεται να επηρεάσουν τις συσκευές και την υποδομή.
  • Διαχείριση αλλαγών για όλες τις κινήσεις των περιουσιακών στοιχείων, των προσθηκών και των αλλαγών: Η αυτοματοποίηση της ροής εργασίας διασφαλίζει τη μείωση του ανθρώπινου λάθους, αναπτύσσοντας βέλτιστες πρακτικές.

Για τους συνεργάτες-παρόχους, το EcoStruxure IT Advisor προσφέρει μια μακέτα που περιλαμβάνει περιοχές και βάσεις, καθώς και IT εργαλεία, μαζί με αναλυτικές αναφορές χρήσης.

Το EcoStruxure IT Advisor διατίθεται παγκοσμίως και επεκτείνει την IT πλατφόρμα EcoStruxure, η οποία περιλαμβάνει το EcoStruxure IT Expert, ένα ασφαλές software, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να έχει τον έλεγχο του λογισμικού με την προβολή όλων των περιουσιακών στοιχείων φυσικής υποδομής με δυνατότητα IoT. Επιπλέον, το EcoStruxure Asset Advisor παρέχει 24ωρη παρακολούθηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το γραφείο παγκόσμιων υπηρεσιών της Schneider Electric ή μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EcoStruxure IT Advisor, επισκεφθείτε τη σελίδα.

Σχετικά με το EcoStruxure™

Η EcoStruxure είναι η IoT ανοιχτή, διαλειτουργική, αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric. Προσφέρει στους πελάτες προστιθέμενη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη λειτουργική αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα, ενώ αξιοποιεί τις εξελίξεις στο IoT, το mobility, το sensing, το cloud, τα analytics και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την επίτευξη της καινοτομίας σε κάθε επίπεδο. Επιπλέον, περιλαμβάνει τα συνδεδεμένα προϊόντα, τον τοπικό έλεγχο (edge control), τις εφαρμογές, τα analytics και τις υπηρεσίες. Με τo EcoStruxure έχουν πραγματοποιηθεί παραπάνω από 480.000 εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη παραπάνω από 20.000 system integrators και προγραμματιστών, συνδέοντας πάνω από 1.6 εκατομμύριες συσκευές μέσω 40 ψηφιακών υπηρεσιών. 

Σχετικά με την Schneider Electric

Στη Schneider Electric, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην ενέργεια και την ψηφιοποίηση αποτελούν ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Ενδυναμώνουμε όλους να επιτυγχάνουν περισσότερα με λιγότερα, εξασφαλίζοντας ότι Life Is On παντού, για όλους και σε κάθε στιγμή.

Παρέχουμε ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας. Συνδυάζουμε κορυφαίες τεχνολογίες ενέργειας, αυτοματισμού σε πραγματικό χρόνο, λογισμικό και υπηρεσίες συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Δεσμευόμαστε να απελευθερώσουμε τις αμέτρητες δυνατότητες μιας ανοιχτής, παγκόσμιας, καινοτόμου κοινότητας που εργάζεται με πάθος πιστοί στις αξίες μας για έναν επιχειρηματικό σκοπό με νόημα και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

www.se.com/gr

You May Like This