nowmag.gr

  • Προσφέροντας πληθώρα νέων προσαρμόσιμων σχεδίων αναφοράς για ευέλικτη και γρήγορη ανάπτυξη στο Edge

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε τις νέες λύσεις για micro data centers που συνδέουν τη φυσική υποδομή της APC by Schneider Electric με τις λύσεις HyperFlex Edge, hyperconverged infrastructure (HCI) της Cisco για γρήγορη και αποδοτική ανάπτυξη σε edge περιβάλλον.

Η Schneider Electric μαζί με τη Cisco μπορούν πλέον να προσφέρουν στους συνεργάτες του παγκόσμιου δικτύου πληροφορικής και στους εγκαταστάτες συστημάτων (system integrators), πρόσβαση σε πληθώρα νέων σχεδίων αναφοράς για εφαρμογές HyperFlex, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε όπως είναι ή να προσαρμοστούν, ώστε να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των Micro Data Centers. Οι συγκεκριμένες λύσεις έχουν σχεδιασθεί με τις κατάλληλες μηχανικές προδιαγραφές ώστε να συνδέεται απρόσκοπτα ο εξοπλισμός της APC by Schneider Electric και της Cisco, σε προεγκατεστημένες λύσεις με απομακρυσμένη και ασφαλή διαχείριση.

«Για τους συνεργάτες του δικτύου πληροφορικής και τους system integrators, μια ολοκληρωμένη λύση για τα micro data centers από τη Schneider Electric και τη Cisco εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χώρο (rack-and-stack), ενώ τα συγκεκριμένα σχέδια αναφοράς παρέχουν την ασφάλεια μιας πλήρως βελτιστοποιημένης λύσης», δήλωσε ο John Knorr, Αντιπρόεδρος της Global IT Channel Alliances της Schneider Electric. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι: «είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη συνεργασία μας με τη Cisco, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας».

Αυτή η νέα προσφορά αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Schneider Electric και της Cisco για την παροχή παγκοσμίως καινοτόμων Εdge και IοT λύσεων, με το μέγιστο επίπεδο ευελιξίας, ανθεκτικότητας και ταχείας ανάπτυξης.

«Η Cisco προσβλέπει σε περαιτέρω συνεργασία με την Schneider Electric», δήλωσε ο Vijay Venugopal, Sr. Director, HyperFlex Product Management της Cisco. Επιπλέον, ανέφερε ότι: «καθώς οι ανάγκες για edge computing συνεχώς αυξάνονται και η αγορά απαιτεί plug-and-play λύσεις για άμεση λειτουργία που θέτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο, νέες λύσεις όπως αυτή για τα micro data centers με το HyperFlex Edge της Cisco θα αποτελέσουν το κλειδί για την επιτυχία».

Πολλαπλά οφέλη για τους συνεργάτες δικτύων πληροφορικής και τους system integrators

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Schneider Electric και τη Cisco για την επέκταση αυτής της πρωτοποριακής edge computing λύσης στο δίκτυο συνεργατών μας», δήλωσε ο Stephen Nolan, SVP, Endpoint Solutions, Europe, στην Tech Data. Ακόμη, σημείωσε ότι: «έχουμε επικεντρωθεί στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου μας με μια εξαιρετικά διευρυμένη σειρά hyperconverged προεγκατεστημένων λύσεων που επιτρέπουν στους συνεργάτες μας να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους σε αυτό το οικοσύστημα».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συγκεκριμένη προσφορά και τη συνεργασία της εταιρείας με τη Cisco, μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα.

Επιπρόσθετες νέες λύσεις από τη Schneider Electric και τη Cisco

Αυτή η προσφορά έρχεται να συμπληρώσει την πιστοποίηση Cisco Unified Computing System (UCS) Pre-rack and Ship Certification που κατέχει το APC NetShelter® SX με Shock Packaging, επεκτείνοντάς την από ένα βασικό μέγεθος σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων 13 προδιαμορφωμένους κωδικούς προϊόντων και Micro Data Center Xpress SX 24U και 42U. Με την πιστοποίηση αυτή, η APC, η κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων φυσικής υποδομής για Edge Data Centers και πληροφορικής, διασφαλίζει στους συνεργάτες και στους πελάτες της τη συμβατότητα ενός συστήματος που προσφέρει περισσότερες επιλογές, για μεγαλύτερη ευελιξία, ταχύτερη ανάπτυξη, καθώς και εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Για τη διαχείριση πολλαπλών περιβαλλόντων, η Schneider Electric παρέχει την πλατφόρμα  EcoStruxure™ IT με την ενσωμάτωση της πλατφόρμας Cisco UCS, η οποία μπορεί να απλοποιήσει τη διαχείριση δεδομένων και να επιτρέπει την επισκόπηση και παρακολούθηση των υποδομών ισχύος  και στις δύο πλατφόρμες.

Eπισκεφθείτε την σελίδα APC alliances για περισσότερα πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της Schneider Electric και της Cisco αναφορικά με τη δημιουργία λύσεων όπου εφαρμόζονται προηγμένες τεχνολογίες data centers.

Σχετικά με το EcoStruxure

Το EcoStruxure είναι η IoT ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric. Το EcoStruxure προσφέρει προστιθέμενη αξία στην ασφάλεια, στην αξιοπιστία, στη λειτουργική αποδοτικότητα, στη βιωσιμότητα και στη συνδεσιμότητα, ενώ αξιοποιεί τις εξελίξεις στο IoT, το mobility, το sensing, το cloud, τα analytics και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την επίτευξη της καινοτομίας σε κάθε επίπεδο. Επιπλέον, περιλαμβάνει τα συνδεδεμένα προϊόντα, τον τοπικό έλεγχο (edge control), τις εφαρμογές, τα analytics και τις υπηρεσίες. Με τo EcoStruxure έχουν πραγματοποιηθεί παραπάνω από 480.000 εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη παραπάνω από 20.000 system integrators και προγραμματιστών, συνδέοντας πάνω από 1.6 εκατομμύρια μηχανήματα μέσω 40 ψηφιακών υπηρεσιών.

Σχετικά με το HyperFlex και το Intersight™ της Cisco

Το HyperFlex της Cisco είναι μια ολοκληρωμένη HCI λύση που βασίζεται στην πλατφόρμα Cisco UCS, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να επεκτείνουν την ισχύ και την απλότητα του HCI παντού – από τα βασικά data centers έως τις edge λειτουργίες με συνέπεια στην εφαρμογή πολιτικής και στην διαχείριση του λογισμικού συστήματος ως υπηρεσία διαχείρισης συστημάτων (SaaS), μέσω της Cisco Intersight. Οι λύσεις HyperFlex Edge έχουν σχεδιαστεί ως εταιρικές edge πλατφόρμες ειδικά για να ικανοποιήσουν τις μοναδικές απαιτήσεις πολλαπλών τοποθεσιών, καθώς και distributed computing σε παγκόσμια κλίμακα υποκαταστημάτων και απομακρυσμένων περιοχών, καθώς και να επιτρέψουν τη δημιουργία νέων IoT υπηρεσιών και έξυπνων υπηρεσιών για το edge.   

You May Like This