nowmag.gr

Ορισμένοι πρώιμοι reviewers του iPhone 15, έχουν ανακαλύψει ότι πλέον ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την ημερομηνία παραγωγής, την ημέρα της πρώτης χρήσης και τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας εντός του iOS 17 και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα Settings – General – About this device.

Το screenshot είναι στα Κινεζικά, αλλά το σημείο το οποίο είναι κυκλωμένο με μπλε χρώμα, βρίσκονται ακριβώς τα σημεία στα οποία θα βλέπεις τον μήνα παραγωγής της μπαταρίας, το μήνα της πρώτης χρήσης και τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας. Δεν εμφανίζεται σε προηγούμενες συσκευές, επομένως αποτελεί ένα exclusive χαρακτηριστικό των iPhone 15.

Τα iPhones δίνουν πληροφορίες για την υγεία της μπαταρίας αλλά μόνο ένα ποσοστό επί τοις εκατό. Το ποσοστό παρουσιάζει την κατάσταση της φθοράς της μπαταρίας από την αρχική χωρητικότητα, δεν δείχνει όμως συγκεκριμένους αριθμούς των συνολικών κύκλων φόρτισης.

Η Apple επισημαίνει ότι η μπαταρία έχει σχεδιαστεί να διατηρεί το 80% της αρχικής χωρητικότητας μετά από 500 κύκλους φόρτισης σε κανονικές συνθήκες.

Πηγή: https://techmaniacs.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 21/9/2023)

You May Like This