nowmag.gr

Η ABAS Integrated Systems, συνεργαζόμενη με κορυφαίους οίκους στην αγορά οπτικοακουστικών συστημάτων και έξυπνων αυτοματισμών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με αντιπροσώπευση και προμήθεια στην Ελλάδα των προϊόντων της εταιρείας NEAT.

Η Neat είναι μία Νορβηγική εταιρεία τεχνολογίας βίντεο με έτος ίδρυσης το 2019 στο Όσλο. Παρέχει μία πλήρη γκάμα πρωτοποριακών συσκευών τηλεδιάσκεψης (video conferencing) που απευθύνονται σε οποιονδήποτε σύγχρονο χώρο εργασίας. Τα προϊόντα της εταιρίας επιτρέπουν την πραγματοποίηση διασκέψεων, παρουσιάσεων, και άμεσης συνεργασίας οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε. Οι συσκευές υποστηρίζουν εγγενώς τα Microsoft Teams και Zoom, καθώς και μια σειρά από άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία, αποσκοπεί στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων video conferencing στην Ελληνική αγορά. Στόχος της ABAS Integrated Systems είναι η κάλυψη της όλο και αυξανόμενης ανάγκης σε τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα τηλεδιασκέψεων.

Η προϊόντική γκάμα της Neat περιλαμβάνει τα Neat Bar, Neat Board, Neat Frame, Neat Pad, και Neat Center, όλα ιδανικά για τη μεταφορά υψηλής ποιότητας ήχου και βίντεο.

Περισσότερα: https://abas.gr/proion/neat-video-conference/

You May Like This