nowmag.gr

Το PPSSPP, ένας δημοφιλής εξομοιωτής για παιχνίδια PlayStation Portable, είναι πλέον διαθέσιμος στους παίκτες να παίξουν τα νοσταλγικά αγαπημένα τους παιχνίδια από τα περασμένα χρόνια.

Η Apple επέτρεψε και επίσημα το PPSSPP, έναν δημοφιλή εξομοιωτή PSP στο App Store. Είναι μια σημαντική εξέλιξη στην προσέγγιση της εταιρείας απέναντι στους εξομοιωτές.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη του PPSSPP απευθείας από το App Store. Η εφαρμογή υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού υψηλής πιστότητας σε συσκευές iOS, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα τίτλων PSP.

Οι απαιτήσεις συστήματος για την εκτέλεση του PPSSPP σε iPhone περιλαμβάνουν iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση. Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με iPad, iPod touch και Apple Vision Pro, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια PSP σε διάφορες συσκευές Apple.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής έχει μια σελίδα υποστήριξης σχετικά με τον τρόπο λήψης παιχνιδιών για το PPSSPP. Τα παιχνίδια PSP που έχουν ληφθεί από το PSN σε ένα πραγματικό PSP μπορούν να μεταφερθούν από το PSP και να παιχτούν απευθείας. Υπάρχει επίσης μια μικρή επιλογή από δωρεάν παιχνίδια που προσφέρονται στην εφαρμογή.

Πηγή: https://appleworldhellas.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/5/2024)

You May Like This