nowmag.gr

Αν είστε στο στρατόπεδο του Android, τότε πιθανότατα χρησιμοποιείται το Google Messages για τα μηνύματά σας και αν δεν το κάνετε, θα πρέπει να κάνετε την αλλαγή. Διαθέτουν όλες τις RCS λειτουργίες και παρέχουν end-to-end κρυπτογράφηση, αναφορές ανάγνωσης, διαμοιρασμό υψηλής ποιότητας εικόνων και πολλά παραπάνω. Τώρα η Google ετοιμάζει μια μεγάλη αλλαγή στα μηνύματα, προσθέτοντας την επιλογή στον χρήστη για επεξεργασία στα μηνύματα που έχουμε στείλει, μέχρι και 15 λεπτά από την αποστολή τους.

Βέβαια, και το άτομο με το οποίο συνομιλούμε θα πρέπει να έχει την νέα έκδοση του Google Messages, όμως σύντομα θα την έχουν όλοι. Η λειτουργία εμφανίστηκε ήδη στην beta έκδοση της εφαρμογής και σύντομα θα περάσει στην stable έκδοση.

Για να κάνουμε επεξεργασία του μηνύματος, κρατάμε πατημένο το μήνυμα μέχρι να βγει το μενού. Από εκεί εμφανίζονται οι επιλογές του μηνύματος στο πάνω μέρος της οθόνης. Πατάμε το εικονίδιο με το μολύβι και μετά έχουμε την επιλογή “επεξεργασία μηνύματος”. Αφού διορθώσουμε το μήνυμα, πατάμε αποστολή. Οι αλλαγές θα παραμένουν στο ιστορικό του μηνύματος, που σημαίνει πως μπορούμε να επεξεργαστούμε ένα μήνυμα παραπάνω από μία φορές, ενώ το ιστορικό εξασφαλίζει πως δεν θα γίνει κάποια απάτη με αυτό τον τρόπο.

Το νέο χαρακτηριστικό το περιμέναμε από τον Φεβρουάριο, ενώ στην τότε έκδοση του η δυνατότητα επεξεργασίας δινόταν 30 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος. Τώρα η Google αποφάσισε πως 15 λεπτά είναι αρκετά.

Πηγή: https://techmaniacs.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 14/5/2024)

You May Like This